Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Italijani i Danci razočarali

Vreme čitanja: 3min | pon. 27.05.24. | 05:19

Pročitajte ko vam je doneo novac 26. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:2

Fermin Lopes je dao gol za pobedu Barselone nad Seviljom i otrčao u zagrljaj čoveku koji mu je omogućio da ostvari snove u katalonskom klubu. Sa decom je drugačije, ona pamte i znaju da cene sve što je za njih učinjeno. Barem dok ne porastu.

Opširnije OVDE.

KONJA - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:3

Titula ostaje u žuto-crvenom delu Istanbula. Dušan Tadić i Fenerbahče moraće da pokušaju ponovo sledeće sezone, u ovoj je Galatasaraj bio veoma siguran i sa 102 boda odbranio tron.

Opširnije OVDE.

UNION - GENK (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Još jedan neuspeh nekadašnjeg šampiona Union Sen Žiloaza da se vrati na tron belgijskog fudbala. Već nekoliko godina jako malo im fali, ali nikako da uspeju. Tako je bilo i u poslednjem kolu ove sezone. Svoj posao su dobro odradili, ali je Briž odigrao nerešeno sa gradskim rivalom Serklom i sačuvao prvo mesto.

Opširnije OVDE.

VALJADOLID - VILJAREAL II (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:2

Bila je drama do poslednje sekunde za Valjadolid. Kako su se samo svi zatresli od straha Zorilja kada je Viljareal B posle gola Mora uspeo da okrene preko našeg Lekovića i Tasendea, ali onda je sve došlo na svoje u nadoknadi vremena. Zorilja je eksplodirala u sedmom minutu dodatog vremena kada je Sila sa penala doneo pobedu i povratak u elitu španskog fudbala! A i vama je dao mogućnost da zaokružite pogodak.

PRECRTANO

NAPOLI - LEČE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Ne samo da Napoli nije odbranio titulu, već je završio daleko od evropskih viza, a još dalje od Lige šampiona. Trudiće se podno Vezuva što pre da zaborave ovu takmičarsku godinu...

Opširnije OVDE.

MIDTJILAND - SILKEBORG (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 3:3

Opšte ludilo viđeno je u poslednjem kolu danskog prvenstva. Brendbi je uspeo da ispusti tron, a Midtjiland i pored nerešenog rezultata sa najgorim timom plej-ofa stigao do titule.

Opširnije OVDE.

BRENDBI - ORHUS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:3

Imali su domaćini sve u svojim rukama, navijači su na stadion došli uvereni da će ostati na njemu do dugo u noć slaveći titulu, međutim, sudbina je imala drugačije planove. Orhus je iznenadio, a Brendbi ispustio prvo mesto pa će umesto njega u kvalifikacije za Ligu šampiona ići Midtjiland.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 0:0

Nije bilo golova, ali ni problema za Klub Briž. Remi je bio dovoljan za očuvanje prvog mesta i još jednu titulu prvaka Belgije.

Opširnije OVDE.

VERONA - INTER (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Nezainteresovani šampion došao je u grad Romea i Julije da odradi posao, ali može Simone Inzagi biti zadovoljan zbog dva pogotka Marka Arnautovića koji je pokazao da još ima golgeterskog instikta u njemu.

Opširnije OVDE.

EMPOLI - ROMA (tip 2, kvota 3,25) - rezultat 2:1

Pogotkom Embajea Nijanga u nadoknadi Empoli je stigao do opstanka u Seriji A.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara