©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Milan, PSŽ i Leverkuzen obarali tikete

Vreme čitanja: 4min | pon. 15.03.21. | 06:55

Pogledajte ko vam je 14. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

LESTER - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 5:0

Lester je iza sebe ostavio još jedno briljantno popodne koje je po svim merilima i standardima pripalo Kelečiju Iheanaču. Nigerijski centarfor konačno je probio tu čudesnu barijeru i postigao prvi het-trik u karijeri, dok su Ajoze Perez i Itan Ampadu doprineli da pobeda Lisica zaista bude ubedljiva. A, kako su se stvari kretale na terenu, Lester je komotno mogao da dobije ovaj meč sa sedam ili osam golova razlike...

Opširnije OVDE.

TORINO - INTER (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 1:2

Ovako se osvaja skudeto! Inter pobeđuje čak i kada ne blista. Nije danas oduševio u Torinu ali je Antonio Konte napravio izmene koje su Lautara Martineza lansirale ka potezima kojima je rešio pitanje pobednika protiv Tora.

Opširnije OVDE.

KALJARI - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 1:3

Razapet je bio Kristijano Ronaldo na optuženičkoj klupi italijanske javnosti prethodnih dana i etiketiran kao glavni kirvac za još jedan Juventusov u Ligi šampiona. Portugalac je odgovorio na svoj način – golovima. Drugim najbržim het-trikom u karijeri. Slavni Portugalac je razneo Kaljari na Sardiniji i doneo Juventusu pobedu od 3:1 kojom Bjankoneri nastavljaju da čekaju kiks Intera u trci za skudeto.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED – VEST HEM (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 1:0

Zanlo se da Vest Hem zazire od Old Traforda. Da je Teatar Snova za njega košmarno mesto gde je pobedu poslednji put video 2007. godine. Ipak, delovalo je da je sezona u kojoj Vest Hem mašta o Ligi šampiona možda upravo ona u kojoj će se dogotiti malo čudo. Ćorak. Ne samo da izabranici Dejvida Mojesa nisu bili blizu trijumfa, već su prvih 45. minuta odigrali sa dozom straha i opreznosti koja odavno nije viđena.

Opširnije OVDE.

PORTO – PASOS FEREIRA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:0

Teško će Porto kraj ovakvog Sportinga da odbrani titulu u Portugaliji, ali kako je vrh tabeledeset bodova daleko, sada je glavni cilj da se prigrabi i čvrsto zadrži druga pozicija koja garantuje direktan plasman u Ligu šampiona. Krv i znoj prolili su fudbaleri Porta dok nisu pronašli šifru za odbranu gostiju. A, kada su to konačno uradili, obrušili su se na rivala i u razmaku od jednog minuta overili tri boda! I ponovo je plašt ogrnuo Seržo Oliveira, ovog puta sa asistencijom za Pepea u 77. i golom već u 78. minutu utakmice.


Opširnije OVDE.

KLUŽ – POLI JAŠI (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:0

Četvrti vezani trijumf Železničara, koji su izjednačeni sa FCSB-om na vrhu tabele (60 bodova). Ovoga puta je pred sastavom iz Transilvanije oružje položio Poli Jaši, koji je na kraju pretrpeo ubedljiv poraz. Čipčio je načeo rivala uz 43. minutu, da bi u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena Omrani duplirao prednost. U drugom delu je svoj šou imao Deak, koji je sa dva pogotka dotukao rivala.


SEVILJA – BETIS (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:0

Teško da u španskom fudbalu možete da gledate derbi sa više naboja, ritma i karaktera na terenu, od onog koji igraju Sevilja i Betis. U jubilarnom 100. okršaju prvenstvenom El Gran derbiju pobedu je ostvario klub koji godinama unazad kroji sam vrh španskog fudbala, a to je Sevilja. Sastav Đulena Lopetegija srušio je ljutog rivala, zacementirao se na četvrtoj poziciji Primere i odaljio od ljutog protivnika čak devet bodova.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LEVERKUZEN - BILEFELD (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:2

Dva poraza u poslednja tri kola, samo jedna pobeda u prethodnih pet utakmica. Poslednja kod kuće pre više od mesec dana. Crtalo se da Bajer Leverkuzen danas protiv Arminije krene sa mrtve tačke, međutim umesto toga još jedan korak unazad i možda čak najneprijatniji poraz ove godine. Na Baj areni gosti iz Bilefelda slavili su sa 2:1.

Opširnije OVDE.

PSŽ - NANT (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 1:2

Dominirali su Sveci u prvom delu utakmice, imali veliki broj prilika, ali je precizan bio samo Julijan Draksler u 42. minutu. Činilo se da će taj gol ubiti samopuzdanje gostiju, do ove utakmice pretposlednjeg tima na tabeli Lige 1, međutim, previše su se izgleda opustili igrači PSŽ-a. Po povratku sa odmora ekipa Maurisija Poketina nije bila odlučna kao u prvom delu, a kazna je stigla u 59. minutu, kada je Kilijan Mbape predugo davio loptu, potom pogrešno dodao, pravo u noge Randalu Kolou, koji se zatim neočekivano lako oslobodio Markinjosa i zakucao loptu u mrežu. Čak i to nije trglo domaćine, a posle sjanje akcije Koloa i Mozesa Sajmona u 71. minutu stigla je nova kazna, od koje nije bilo oporavka.

Opširnije OVDE.

MILAN – NAPOLI (tip 1, kvota 2,75) – rezultat 0:1

Milan je poslednji skudeto osvojio kada je Đenaro Gatuzo bio njegov igrač pre 10 godina, a na novi će se načekati jer ga je večeras upravo njegov nekadašnji ’pitbul’ izbacio uz trke za titulu. Inter sada ima devet bodova više od gradskog rivala i otvoren autoput do titule. Štaviše, Milanu je veći problem Juventus koji mu duva u borbi za drugo mesto sa bodom i utakmicom manje. A ni četvrto mesto i Liga šampiona više nisu tako sigurni. Napoli se pobedom na San Siru vratio se u borbu za Ligu šampiona i verovatno rešio pitanje prvaka Italije u ovoj sezoni.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara