PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Lester je fiks dana, morate da iskoristite kvotu na Marka Nikolića, Inter dobija uz golove

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 10:24

Pročitajte nekoliko predloga za 14. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
RUSIJA 1 | 17:00
Lok.Moscow - Sochi
ID: 4308

Posle pobede nad CSKA Lokomotiva je slavila i u Tuli, ali je otpor rivala slomila tek u poslednjih dvadesetak minuta. Protiv Sočija joj neće biti lako jer su gosti ambiciozni i igraju veoma dobro. Ipak, očekujemo keca i malo golova.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
RB Leipzig - Eintr.Frankfurt
ID: 3008

Šta god da je RB Lajpcig uradio protiv Liverpula dajemo mu prednost zbog toga što ga zaostatak od dva boda u odnosu na vodeći Bajern drži u ravnopravnoj trci za "salataru", a pritom je Ajntraht malo popustio. Najbolje je ove da probate sa golovima. Biće ih u mreži oba golmana


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 18:00
Cagliari - Juventus
ID: 1022

Kaljari je u poslednje vreme zabeležio nekoliko dobrih rezultata, ali i dalje je u vrlo opasnoj zoni. Iza Juventusa su okršaji sa jakim rivalima (Lacio i Porto), međutim, pobeda Stare dame ne bi smela da dođe u pitanje samo kada je kvalitet u pitanju. Ovo su teški dani za Juve zbog eliminacije iz Lige šampiona, pa budite oprezni.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 13:30
Leverkusen - Bielefeld
ID: 3007

Bilefeld se koprca, ali preko potrebne bodove moraće da potraži drugom prilikom pošto je pobeda u Menhengladbahu vratila Leverkuzen u "sedlo" i zalečila mu rane zbog iznenađujuće eliminacije iz LE od Jang Bojsa. Kec stiže uz 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.46)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Torino - Inter
ID: 1015

Domaći su poslednjih sedmica imali grdne probleme sa COVID-19 u svojim redovima, ali čak i da to nije bio slučaj teško da bi mogli da se odupru Interu. Nerazuri su vezali sedam prvenstvenih pobeda, a realno je da osma dođe uz 2-3 gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Leicester - Sheffield Utd
ID: 2014

Šefild Junajted je pre desetak dana za trenutak prekinuo seriju poraza, savladavši Aston Vilu kod kuće, ali je već u sledećem kolu izgubio od Sautemptona. Lester je jači i ozbiljniji od oba pomenuta rivala i kec nema alternativu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 13:15
Sheffield W. - Norwich
ID: 11062

Šefild Venzdej je početkom meseca napravio promenu na klupi, ali ni novi menadžer Daren Mur, koji je svojevremeno dobio dosta pohvala za rad u Vest Bromu nije uspeo da prekine seriju poraza. Kanarinci neće imati problema sa Sovama. Ovo je jedan od fikseva dana.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Porto - Ferreira
ID: 4137

Porto je u poslednje vreme imao dosta teških mečeva, a sada mu dolazi ekipa koja se bori za plasman u Evropu, ali koja je izgubila na poslednja dva gostovanja. Možda bi Pasos Fereira mogla do pogotka, dok u keca uopšte ne sumnjamo


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Rennes - Strasbourg
ID: 5005

Šta god da je Ren uradio u sredu u zaostalom susretu sa Marseljem trebalo bi mu ukazati poverenje jer se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi koja će kad-tad morati da proigra. Ako vas brinu Strazburove solidne partije oslonite se na 1X&0-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara