Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Skoro pa savršeno

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.06.24. | 07:58

Pogledajte ko vam je 14. juna doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NEMAČKA - ŠKOTSKA (tip 3+, kvota 1,65) rezultat 5:1

Nemci nisu podlegli pritisku; Nemci noćas slave uspešnu premijeru na Evropskom šampionatu. Potisnuli su sa strane sve probleme što su ih mučili poslednjih nedelja - ne samo neefikasnost i mučenje u poslednjoj trećini terena u prethodne dve provere, već i one izazvane rasističkim ispadima na državoj televiziji - zbili redove, pokazali nesporni talenat (posebno u navali), te lako i ubedljivo tukli Škotsku sa 5:1.

Opširnije OVDE.

FARKO - AL AHLI (tip 2, kvota 1,43) rezultat 1:2

Al Ahli je u seriji pobeda koju je nastavio i protiv domaćina koji se bori za opstanak. Junak gostiju bio je Ašur sa dva pogotka, te je tim iz Kaira odneo ceo plen.

TJENĐIN - ŠANGAJ PORT (tip 2, kvota 1,42) rezultat 0:3

Port i Šenua, klubovi iz Šangaja vode uzbudljivu trku za prvo mesto, a novi korak u toj trci napraviop je Port koji je slavio u gostima Tjenđinu. Gustavo je najavio i overio pobedu, dok se u strelce između pogodaka brazilca postigao i Brauning.

FAR RABAT - FUS RABAT (tip 1, kvota 1,32) rezultat 2:0

Gradski derbi timova iz Rabata pripao je favoritu koji je otpor gostiju slomio tek u nastavku. Diakate je probio led golom u 59. minutu, a sve dileme otkloni je Arbidi u 90. minutu, samo minut po ulasku u igru.

MS ALŽIR - ORAN (tip 1, kvota 1,53) rezultat 3:2

Lider šampionata Alžira pobedom je stavio tačku na krizu i mini-seriju utakmica bez trijumfa. Posle tri kola tokom kojih je osvojio samo dva boda domaćin se vratio na željeni kolosek, a pobedu MS Alžir je praktično overio sa dva gola u četiri minuta početkom drugog poluvremena.

MULUDIJA - RADŽA KAZABLANKA (tip 2, kvota 1,35) rezultat 0:3

Rabat pritiska, ali ni Radža Kazablanka ne posustaje. Lider marokanskog šampionata upisao je i devetu uzastopnu pobedu i tako se zadržao na vrhu tabele. Gosti iz Kazablanke su pitanje pobednika protiv Muludije rešili blickrigom u finišu prvog poluvremena, a trijumf overili pogotkom u 64. minutu.

VIKINGUR II - HOJVIK (tip 1, kvota 1,17) rezultat 3:1

Posle dva vezana kiksa Vikingur 2 se vratio na pobedničku stazu savladavši fenjeraša Hojvik. Domaćin je poveo u 18. minutu, početkom drugog poluvremena duplirao prednost i mada je Hojvik uspeo sredinom nastavka da prepolovi zaostatak, Vikingur 2 je desetak minuta pre kraja overio trijumf.

UMEA - FRISKA VILJOR (tip 1, kvota 1,15) rezultat 4:0

Maršira Umea ka višem rangu. Na tom putu Friska nije mogla ništa protiv lidera šampionata. Domaćin je utakmicu rešio u svoju korist blickrigom u finišu prvog poluvremena, da bi sa još dva gola u drugoj polovini drugog poluvremena pobedu samo učinio još ubedljivijom.

PRECRTANO

AEGIR - KORMAKUR (tip 1, kvota 1,50) rezultat 0:0

Posle dva trijumfa u uvodna dva kola, Aegir sve više posrće. U poslednje četiri runde ostvarili su samo jedan trijumf, a večeras su upisali još jedan kiks protiv Kormakura. Pokazao je gost da zaista ima još jednu od čvršćih odbrana u šampionatu uspevši sa sačuva ‘nulu’ pozadi i sa bodom se vrati kući.


tagovi

Internet klađenjesportsko klađenjeklađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara