Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Kad Antverpen savlada Barsu

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.12.23. | 08:02

Pročitajte ko vam je doneo novac 13. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RB LAJPCIG – J. BOJS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:1

Jang Bojs je pokazao zube na Red Bul Areni, uspeo je i da se vrati posle primljenog gola, da gotovo sat vremena nervira navijače domaćeg tima, odbijajući da položi oružje, ali je na kraju ostao na četiri boda osvojena u duelima sa Crvenom zvezdom.

Opširnije OVDE

ATL. MADRID – LACIO (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:0

U večeri punoj simboličnih dostignuća i rekorda, Antoan Grizman i Samuel Lino trasirali su Atletiku put ka potencijalno nešto lakšem rivalu u osmini finala, dok je Lacio samim prolazom dalje ostvario veliki uspeh, pošto će se među šesnaest najboljih na Starom kontinentu naći drugi put u poslednje četiri sezone.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA – MAN. SITI (tip 2, kvota 1,53) – rezultat 2:3

Crveno-belima za utehu ostaje činjenica da je u elitnom takmičenju postigla sedam golova, od čega tri protiv Mančester Sitija, a samo u jednom meču nije uspela da trese mrežu rivala, i to protiv Jang Bojsa u Bernu, gde je imala ubedljivo najviše izrazitih prilika.

Opširnije OVDE

LESTER – MILVOL (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:1

Lisice su i ove večeri pokazale da su bez sumnje uz Ipsvič glavni favoriti za direktan plsaman u Premijer ligu. S druge strane, Milvol, po svemu sudeći polako može da se sprema za Ligu 1.

PORTO – ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 5:3

Osmi put su Porto i Šahtjor večeras igrali jedan protiv drugog na evropskoj sceni. U direktnoj borbi za prolaz u prolećnu fazu Lige šampiona. I kao što nikada do sada Ukrajinci nisu uspeli da pobede, nisu ni večeras. A, samo ih je trijumf vodio na drugo mesto.

NORIČ – ŠEFILD V. (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 3:1

Opravdao je Norič ulogu blagog favorita na svom terenu protiv ekipe koja se već sada, na polovini sezone najjače druge lige na svetu, Čempionšipa, bori za opstanak. Ako ovako nastavi, timu iz Šefilda se loše piše. 

Opširnije OVDE

PRECRTANO

NJUKASL – MILAN (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:1

Najveći gubitnik u Grupi F je na kraju , kaže tako i tabela – Njukasl. Navijači engleskog kluba provozali su se ove noći na rolerkosteru emocija, ali im je isti na kraju preseo. Jer kada je Karim Adejemi u Dortmundu načeo Pari Sen Žermen, ekipa Edija Haua je imala kartu za nokaut fazu Lige šampiona, ali je nepunih pola sata kasnije ostala bez ičega.

Opširnije OVDE

DOTRMUND – PSŽ (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:1

Grupa F je posle žreba označena kao “grupa smrti“ označena kao jedna od najujednačenijih u istoriji Lige šampiona. A, posle šeste runde možemo reći i – najneizvesnija, jer doslovno do poslednjeg minuta nije se znalo ko će na proleće nastaviti takmičenje u elitnom evropskom takmičenju. Na kraju su među 16 najboljih na Starom kontinentu otišli Borusija Dortmund i Pari Sen Žermen pošto su u šestom kolu podelili plen.

Opširnije OVDE

KARDIF – BIRMUNGEM (tip 1, kvota 1,88) – rezultat 0:1

Ipak nije mogo da prođe bez malog iznenađenja večeras u mečevima 21. kola Čempionšipa, pa je tako Birmingem uspeo da sruši Kardif na gostovanju, ujedno i mnoge tikete u Mozzartu.

ANTVERPEN – BARSELONA (tip 2, kvota 1,62) – rezultat 3:2

Nakon poraza od Đirone u Primeri u prošlom kolu (2:4) došao je još jedan neuspeh Barselone i to sa dosta primljenih golova, tako da Ćavi i te kako ima razloga za brigu, koliko god ovaj kiks, sa rezultatske strane, nije naudio Kataloncima, jer su kao pobednici grupe prošli dalje.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara