Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Siti se kockao, Junajteda razočarao

Vreme čitanja: 4min | ned. 25.02.24. | 08:17

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. februara, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

ZAOKRUŽENO:

Izabrane vesti

BORNMUT - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 0:1

Presudio je gol Fila Fodena u 24. minutu, njegov deveti ove sezone u Premijer ligi, uz sedam asistencija, ali lako je moglo da se desi da utakmica bude završena nerešenim ishodom. Nakon odličnog prvog poluvremena u kojem su potpuno kontrolisali dešavanja na terenu, gosti su spustili gas u drugom delu utakmice i umalo bili kažnjeni zbog toga.

Opširnije pročitajte OVDE.

BARSELONA - HETAFE (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 4:0

Navijači Barselone navikli su ove sezone na teške, tesne, često mukom izborene pobede. Na utakmice gde su i vođstva ispadala iz ruku i ulazilo se u dramatične završnice. E, danas su najzad i oni dočekali jedan trijumf bez stresa. Hetafe je pregažen kao u neka stara, za Barsu, dobra vremena.

Opširnije pročitajte OVDE.

ASTON VILA - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 4:2

Furiozno su domaćini ušli u meč i golovima Olija Votkinsa u 4. i Daglasa Luiza u 29. i 39. minutu stekli ogromu prednost. Delovalo je da na terenu postoji samo jedan tim, međutim, u poslednjim trenucima nadoknade prvog poluvremena Musa Niakate vratio je kakvu-takvu nadu Šumarima. A, nakon što je Morgan Gibs-Vajt pogodio u 48. minutu za samo gol zaostatka, probudio se optimizam u navijačima Notingem Foresta. Ipak, nije potrajao.

Opširnije OVDE

ARSENAL - NJUKASL (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:1

Gladni krvi, igrači sa Emirata u prvenstvu ne spuštaju u nižu brzinu posle prvog ili drugog gola, te je u prethodnih nešto više od mesec dana praksa postala da premijerligaše sa megdana ispraćaju pune mreže, a poslednji koji je crvenih obraza otišao sa megdana Tobdžija je Njukasl, večeras potpuno potulčen i ponižen (4:1).

Opširnije OVDE

ZVOLE - PSV (tip 2, kvota 1,22) - rezultat 1:7

Ne diraj lava dok spava! Čuvena je izreka kod nas, ali možda za nju nisu čuli u Holandiji. Preciznije – u Zvoleu. Jer, „Plavi prsti“ su uradili najgoru stvar po sebe: dali su gol PSV Ajndhovenu i probudili su gnev lidera na tabeli. A, onda su osetili po svojim leđima sav bes Filipsovaca, koji su deklasirali domaće sa 7:1.

Opširnije pročitajte OVDE.

MEHELEN - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 3:0

Domaćini su opravdali ulogu favorita u susretu sa fenjerašem. Poveli su nakon pola sata igre, a u poslednjih desetak minuta stigli do ubedljive pobede. Ovo je bila Mehelenu druga pobeda zaredom u belgijskom prvenstvu u kojem nema poraz od početka godine. Za razliku od Kortrajka koji je poražen i treći put uzastopno.

PRECRTANO:

MANČESTER JUNAJTED - FULAM (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 1:2

Potpuno zasluženo upisali su gosti tri boda na Old Trafordu - za prvu pobedu nad Junajtedom još od decembra 2009. - mada s mnogo više drame nego što se činilo. U 89. minutu Hari Megvajer uspeo je da poravna rezultat na 1:1 nakon pogotka Kalvina Besija u 65, ali je u sedmom od devet minuta nadoknade Aleks Ivobi šokirao domaćine.

Opširnije pročitajte OVDE.

ALMERIJA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,73) - rezultat 2:2

Neće Almerija uspeti da opstane, to je gotovo izvesno - ekipa koja skoro 10 meseci ne zna za pobedu u španskoj eliti zaista ne može da se nada hepiendu - ali ako ništa drugo, makar će časno da se oprosti od La lige. Krajem prošle godine Barselona je dobila Andalužane na jedvite jade - 3:2. Pre oko mesec dana isti rezultat i protiv Reala, s tim da su se Madriđani još više mučili, treći gol postigli u devetom minutu sudijske nadoknade, da bi noćas Atletiko ostavio možda i zlatne bodove na krajnjem jugu zemlje.

Opširnije pročitajte OVDE.

ŠTUTGART - KELN (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:1

Štutgart je definitivno podbacio. Nije uspeo da uspostavi onu prepoznatljivu dominaciju (osim u posedu lopte), nije stvorio dovoljan broj šansi, čak se može reći da je Keln dosta lako branio Serua Girasija, dok Deniza Undava nije bilo u sastavu. Domaćin je poveo preko Enca Mijoa početkomom drugog poluvremena, ali manje od deset minuta kasnije Erik Martel je uzvratio. Rezultat se do kraja nije menjao, niti je Štutgart imao naročito dobrih prilika.

Opširnije pročitajte OVDE.

GIMARAIS - KASA PIJA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:2

Već nakon četiri minuta igre, bilo je jasno da bi u Gimaraisu moglo da se desi iznenađenje, te da nepredvidiva Kasa Pija odnese bodove sa staduiba Afonso Enrikes. Tada je Klajton pogodio domaću mrežu na asistenciju Pabla Roberta, dok su 29 minuta kasnije njih dvojica obrnuli uloge, pa je Roberto pogodio na dodavanje Klajtona. Gimarais nije našao način da se vrati u igru, pa je doživeo šest poraz u sezoni, a tek treći na domaćem terenu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara