Komentari na vest

Rikardo Gomeš povređen ili ljut? Napustio reprezentaciju, Savez ga potkačio u saopštenju

I

Iskustvooo

pre preko 2 godine

Stanoje je od Rikarda napravio vojnika Partizana. Nazalost od Sume za ozbiljan fudbal nema leba odigra jednu utakmicu pa se pojavi neki problem te povredjen, te zarobljen. Valjda se vrati uskoro iz te Gvineje.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

znaci Suma je kriv sto u njihovoj državi vlada nemir i građanski rat maltene?
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Nije ni cudo, taj gospodin od šamroka je uspeo da upropasti i Sadika i Stevanovica, pa je ovaj prvi otisao za duplu manju cifru a onaj drugi u suzama za takodje duplu manju cifru.....gura svoje pulene koji ne vrede po pi..ke ladne vode....dok mu Suma i Natho greju klupu a isti ti igraci mu popravljaju reputaciju jer da nije Natha sad bi bili ispod zvezde sa jedno 6 boda manje a Sume da nije verovatno bi posle Santa Klare trazio angazman u arabiji....mada ni tamo ne moze nikog da trenira. Al on ima svoga Joksu koji piskara za 200 djunti sta mu ovaj kaze...pa tako mozzart imaminfo iz prve ruke kako ce da igramo, u kom sastavu, ko je povredjen a ko uvredjen....eeee moji sportaki novinari....poltroncine.
I

Iskustvoo

pre preko 2 godine

Gde to Natho greje klupu kad krece svaku utakmicu ? Cuj Stanoje upropastio Stevanovica i Sadika hahhaha. Ovo samo ludi Zeks moze da lupeta.
P

Popesku

pre preko 2 godine

Dobra vest za Partizan bar jedna briga manje oko reprezentacije i odmorniji igrac. A ne Suma ode igra povredjen, ne moze da se vrati zbog problema u drzavi...
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

bas je čudno sto je Stanoje pustio Sumu povređenog?! čovek ga vadi iz rupe uvek kad god je frka i umesto da mu se oduži nekako, bar da ga stavi u startnih 11 malo češće, sad će da greje klupu dok ne zagusti
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Ako je stvarno povredjen steta bas ali opet mislim da nije bilo prostora ( minuta, para ) za kvalitetnu rezervu i za to da klinci koji su bas super talenti dobiju priliku...tako da se nadamo da ga to prolazi za par dana i da ce biti u top formi kada treba..
M

Ma to su ga...

pre preko 2 godine

...nagovorili ovi iz Partizan da odglumi povredu!
9

951357

pre preko 2 godine

Ne sumnjam u to.
M

Manceeee

pre preko 2 godine

De si Jokara brt
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Eto ko igra za Partizan. Ovaj povredjeni i uvredjeni i evo ga sledeci povredjeni i uvredjeni. Dao vam BOG sve da igra te Fudbal, da zaradjujete a vi tako... Ma more vi ste ipak za Bic i Lanac!
b

bottttt

pre preko 2 godine

Ti si mi navijac Partizana isto kao i onaj slepac Analiza i slicni
p

prvo

pre preko 2 godine

na lijecenje da odes..pa sve ostalo
K

Konju pedja

pre preko 2 godine

Nisi ni svestan kaku si glupost napisao...srami se,ako I malo obraza imas.