(©Starsport)
(©Starsport)

Rikardo poručuje: Nismo se predali

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.02.23. | 10:11

„Našu želju, veru i ljubav niko ne sme da ospori“, kaže napadač Partizana

Digao je Partizan glavu. Posle debakla od Mladosti GAT (0:4) vezao je pobede nad Šerifom u Moldaviji (1:0) u Ligi konferencije i potom nad Spartakom u Subotici u Mozzart Bet Superligi (2:1).

Oba trijumfa potpisao je Rikardo Gomeš i to su mu bili prvi golovi u nastavku sezone. A, u domaćem prvenstvu prvi još od kraja oktobra. U međuvremenu Partizan je prosuo silne bodove, te je na današnji dan na 11 bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Ipak, Rikardo poručuje da Partizan i pored svega nije digao ruke od borbe za titulu. On je taj koji gura crno-bele napred, u Subotici je došao do zbira od 13 pogodaka u ligi od početka sezone, dok je ukupno, na svim frontovima, na 22 gola.

Naravno da brojke prijaju, one su motiv za svakog napadača. Ali, najveći motiv je pobeda mog tima. Nije uvek ako, dese se oscilacije, ali našu želju, veru i ljubav niko ne sme i ne može da ospori. Kako je šef Petrić posle utakmice rekao, a ja ću ublažiti: nismo se predali, za one koji su pomislili da jesmo“, rekao je Rikardo za klupski sajt.

Dok u „domaćici“ kleca, Partizan u Evropi gura odlično. U četvrtak protiv Šerifa ima priliku da ponovi prošlogodišnji rezultat i probije se u osminu finala Lige konferencije.

„Koliko sam upoznat, ovo je bila tek treća pobeda srpskih klubova na evropskim gostovanjima u prolećnom delu od 1992. godine i sva tri puta je to bio Partizan. Poštujemo protivnika, biće teška utakmica, ali se nadamo da će naši navijači doći na stadion da još jednom zajedno ispišemo istoriju. Potrebni ste nam vaša energija naša su krila“, poručio je Rikardo Gomeš



tagovi

FK PartizanRikardo GomešMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara