Jovšić i Stevanović (© MN Press)
Jovšić i Stevanović (© MN Press)

Rokada u stručnom štabu Partizana: Nemanja Jovšić opet brine o golmanima

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.09.23. | 15:32

Đorđe Pantić ostaje u klubu

Do zime Nemanja Jovšić, od zime Đorđe Pantić, a od kraja leta opet Nemanja Jovšić. Promenio je Partizan još jednom trenera golmana, pa je u stručni štab kooptiran čovek koji je dugo godina bio prvi izbor struke za tu poziciju.

Radio je Jovšić uz Ivana Tomića, Marka Nikolića, Miroslava Đukića, Zorana Mirkovića, Sava Miloševića i Aleksandra Stanojevića, ali kad se poslednji preselio u Tursku dobio je mogućnost da radi u Konji i taj poziv prihvatio. Na njegovo mesto početkom 2023. stigao je Đorđe Pantić, prethodno angažovan u mlađim kategorijama i Teleoptiku, kao i kao saradnik Vuka Rašovića u saudijskoj Al Fejhi, gde je trenirao Vladimira Stojkovića.

Izabrane vesti

Sad se Jovšić vraća na staru poziciju, i to, kako javlja Telegraf, na insistiranje Igora Duljaja, koji ga poznaje iz vremena saradnje sa Miloševićem i Stanojevićem i dobro je upućen u njegove mogućnosti. Jovšić će preuzeti brigu o Aleksandru Jovanoviću i Nemanji Stevanoviću, ali i mladom Vanji Radulaški.

Što se Pantića tiče, ostaće u klubu, ali će biti raspoređen na neku drugu funkciju, ako se ima u vidu da je pod ugovorom sa crno-belima.


tagovi

Nemanja JovšićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara