Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Ronaldo bacio dres, udarao u zid i bez reči otišao sa stadiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.04.21. | 10:00

Puca na relaciji Portugalac – Juventus

Glad za golovima je normalna stvar za svakog napadača, a pogotovo ako se on zove Kristijano Ronaldo.

Ali ako isti taj igrač besni i bez reči sa saigračima nakon pobede ode sa stadiona, onda tu nešto debelo nije u redu. A takav je bio rasplet događaja nakon trijumfa Juventusa nad Đenovom (3:1).

Izabrane vesti

Prošla je još jedna utakmica na kojoj Ronaldo nije postigao gol i to ga je izbacilo iz takta, nije ga mnogo oduševilo što je njegov tim dobio utakmicu. Kao što je u Beogradu bacio kapitensku traku reprezentacije Portugalije, tako je Kristijano nakon meča sa Đenovom bacio – dres Juventusa!

I dok su mediji krenuli da dižu galamu oko toga, iz medijskog tima crno-belih krenuo je spin da je Ronaldo, u stvari, obećao dečaku koji skuplja lopte da će mu dati dres posle utakmice. A, ta priča je trajala tek toliko dok do reči nije došao Andrea Pirlo, trener Stare dame. On je potvrdio da je CR7 otišao sa terena frustriran.

Normalno je to, jer je želeo da postigne gol, pogotovo kada se utakmica zakomplikovala. On je šampion i uvek želi da ostavi svoj trag“, rekao je Pirlo.

Na pitanje da li će klub kazniti Ronalda zbog bacanja dresa, trener je rekao:

Ne verujem. Bio je uznemiren, kao što se to dešava i drugim igračima. Utakmica se završila i normalno je što je bio nervozan. Ne verujem da će ga kazniti ni klub, ni trener“, istakao je Pirlo.

Ali to nije kraj priče. Kako piše Gazeta, besni Ronaldo je u svlačionici prvo udario nekoliko puta pesnicom u zid. Potom je otišao na tuširanje, a kada je završio, pokupio je svoje stvari i bez ijedne reči je otišao sa stadiona. Saigrače nije ni pogledao. Valjda je bio besan što nisu odigrali za njega, da postigne neki gol.

Tanka ljubav Juventusa i Portugalca postaje svakim danom sve tanja. Kristijano nije zadovoljan u klubu, smatra da tim ne može da ga isprati, da nije dovoljno jak i tražio je garancije od uprave da će dovesti kvalitetna pojačanja na leto.

S druge strane, sve je više glasina da će Ronaldo na leto promeniti sredinu. Pominjao se i Real i Mančester junajted, mada je od njih stigao glas da nisu zainteresovani za portugalskog asa, a najnoviji trač je da je Pari Sen Žermen raspoložen da ga dovede, ako Kilijan Mbape ode u Real.

Daleko je pak do jula, pošto velikih transfera u Evropi teško da će biti dok ne prođe Evropsko prvenstvo. 


tagovi

Kristijano RonaldoAndrea PirloJuventusSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara