Kristijano Ronaldo (Reuters)
Kristijano Ronaldo (Reuters)

Ronaldo besneo u Ljubljani: Dva penala mi niste svirali!?

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 04:57

Ko gubi, ima pravo da se ljuti, a znamo svi koliko jednom od najvećih u istoriji fudbala teško pada kada ne postiže golove

Najbolji je strelac u istoriji fudbala. Najbolji je strelac u istoriji reprezentacije Portugala. Ma nema nikoga sa više postignutih golova u čitavom reprezentativnom fudbalu. Ali navučen je Kristijano Ronaldo na golove, njegova su droga i krizira svaki put kada izostane taj adrenalin pošto se mreža zatrese nakon što šutne, potkači, krzne loptu...

Sa deset pogodata u kvalifikacijama protiv Lihtenštajna, Luksemburga, Islanda, Slovačke i Bonse i Hercegovine, Ronaldo je odveo Navigatore na Evropsko prvenstvo, ali u poslednjem reprezentativnom meču 2023. protiv Islanda nije postigao pogodak, niti se upisao u 2024. Meč protiv Švedske je preskočio, a sinoć u Ljubljani nije imao previše šanse da savlada Jana Oblaka.

Izabrane vesti

Ako njega pitate sudije su mu uskratile dve prilike da sa bele tačke matira golmana Atletiko Madrida. Besneo je autor 128 golova za Portugal nakon što je njegov tim poražen na stadionu Stožice od domaćina Slovenije.

Svet su obišli snimci kako Ronaldo, izlazeći sa terena urla ka četvrtom sudiji gestikulirajući prstima broj dva. Deluje kao da je poručio jednom od članova sudijskog tima kako mu dva penala nisu dosuđena. Čak su pojedini čitači sa usana dešifrovali da je rekao "Je..te se", ali da ne idemo toliko daleko jer se tako nešto ne može sa sigurnošću tvrditi. U svakom slučaju, ništa novo od Ronalda. Večito frustracija kada golova nema.



tagovi

reprezentacija PortugalaKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara