Kristijano Ronaldo i Sadio Mane (©AFP)
Kristijano Ronaldo i Sadio Mane (©AFP)

Ronaldo kao nekad: Het-trik, asistencija petom... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.08.23. | 22:32

Sadio Mane sa dva pogotka učinio pobedu Al Nasra još ubedljivijom

Poraz od Al Itifaka, pa još jedan od Al Tavona. Morao je neko da plati ceh za užasan start sezone Al Nasra. I stradao je Al Fateh. Pukla je petarda u Al Hasi, iskasilli su bes Kristijano Ronaldo i drugari bes na domaćinu u trećem kolu prvenstva Saudijske Arabije – 5:0 (2:0).

Posebno motivisan bio je upravo Ronaldo, koji je po treći put od januarskog dolaska u klub (a ukupno 63. u karijeri) postigao het-trik na jednom meču, upisao je i jednu asistenciju, a bilo je i aktraktivnih poteza na koje već dugo nismo navikli od vremešnog Portugalca.

Izabrane vesti

(prvi gol Ronalda pogledajte OVDE)

Raspoložen je bio i Mane. Posle gola u prvom kolu večeras je postigao još dva, pa je sada na ukupno tri pogotka, koliko ih u prvenstvu imaju još Ronaldo, Malkom, Firmino, dok Hamdala ima jedan više.

(drugi gol Manea pogledajte OVDE)

Upravo je Mane u 28. minutu otvorio rivala, i to na vrlo lukavu asistenciju Kristijana petom (gol pogledajte OVDE), da bi desetak minuta kasnije Portugalac povisio na 2:0. Već tada je bilo jasno da ekipa Slavena Bilića nema šta da traži protiv kluba iz Rijada...



tagovi

Saudijska ArabijaSaudijska Arabija 1Al NasrKristijano RonaldoSadio ManeAl Fateh

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara