Ze Roberto (©Reuters; Instagram/Bayern)
Ze Roberto (©Reuters; Instagram/Bayern)

Ronaldo? Ode na žurku i dođe ujutru pravo na trening; Ronaldinjo imao diskoteku u kući

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 17:56

Tvrdi Ze Roberto i još jednom se hvali svojim telom...

Brazilac Ze Roberto važi za jednog od najdugovečnijih fudbalera. Nekadašnji reprezentativac Selesaa igrao je do svoje 43. godine, a i danas, tri godine nakon što se zvanično povukao, njegovo telo izgleda kao da bi mogao bez problema da odigra još koju sezonu.

U jednom od poslednjih intervjua on je sebe uporedio sa Kristijanom Ronaldom. Zapravo, postavio je izazov pred Portugalca rečima da je u fizičkom smislu bolji od njega, te da će tako biti sve dok Ronaldo ne bude u stanju da igra na visokom nivou u 41, 42, 43...

Izabrane vesti

"Da, mislim da sam u prednosti u odnosu na njega. Ako bude igrao koliko i ja, u redu, reći ću da je po fizičkoj pripremljenosti bolji od mene".

Ze Roberto ima 46 godina i često na društvene mreže postavlja fotografije kako napčorno trenira. On je tokom čitave karijere najviše pažnje posvećivao fizičkoj pripremi, otuda ne čudi što je igrao do 43. Podsetimo, tokom karijere je nastupao za Bajern, Real Madrid, Bajer Leverkuzen, Hamburger, više klubova u domovini. Završio je u Palmeirasu. Profesionalac je bio pune 23 godine.

Za sve to vreme igrao je uz neke od najvećih igrača 21. veka. U istom intervjuu prisetio se kako je bilo sa Ronaldom i Ronaldinjom u društvu. Zuba je bio sušta suprotnost Ze Robertu...

"Ronaldo je obožavao žurke i provod. Uveče bi otišao na zabavu, a onda posle neprospavane noći došao na jutarnji trening. Ali tada bi radio vredno kao životinja".

Ronaldinjo?

"On je druga priča, imao je diskoteku u svojoj kući. Radije nisam tamo odlazio", kroz osmeh je zaključio je Ze Roberto.


tagovi

Ze RobertoRonaldoRonaldinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara