Aleksander Siljanov u duelu sa Srđanom Mijailovićem (©Reuters)
Aleksander Siljanov u duelu sa Srđanom Mijailovićem (©Reuters)

Rusi veruju u uspeh Orlova: Mogu da prođu grupu na Evropskom prvenstvu

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.24. | 18:51

"Biće dosta teško protiv Engleske, ali je sasvim moguće da se izbore za drugu poziciju", kaže defanzivac moskovskog Spartaka Aleksandr Siljanov

Debakl od Rusije (4:0) sveo je očekivanja ovdašnje fudbalske javnosti od reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu na minimum, ali u taboru jučerašnjeg protivnika veruju u uspeh Orlova na kontinentalnoj smotri.

Konkretno štoper ruske reprezentacije Aleksandr Siljanov, koji je na jučerašnjoj utakmici odigrao svih 90 minuta, polaže velike nade u izabranike Dragana Stojkovića i uverava da će u njemu imati navijača više tokom Evropskog prvenstva.

Izabrane vesti

"Bodriću ih kada budu igrali. Želim da pobede. Imaju šansu da prođu grupu. Biće dosta teško protiv Engleske, ali je sasvim moguće da se izbore za drugu poziciju. Zašto da ne? Srbija je na jednakom nivou kao Danska i Slovenija i može da ih pobedi", izjavio je defanzivac moskovskog Spartaka.

Njegov saigrač iz reprezentacije, ali i kluba Anton Zinkovski, koji je u četvrtak dobio priliku tek u završnih petnaestak minuta, takođe veruje u kvalitet Orlova.

"Ne mogu da kažem da je utakmica bila laka, ali naravno, na rezultat je uticao Gajićev crveni karton sa početka utakmice. Želeli smo da prikažemo dobru partiju. Kako vidim šanse Srbije na Evropskom prvenstvu? Teško je reći jer su igrali sa igračem manje, ali generalno imaju dobar tim sa jakom selekcijom igrača. Mislim da će uspeti", izjavio je krilni fudbaler Spartaka.



tagovi

fudbalska reprezentacija Rusijefudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara