Komentari na vest

Ruska Premijer liga ostaje bez najvećih zvezda - svi postaju slobodni igrači?!

h

hmm

pre oko 2 godine

Sve je to okej a da li ti igrace zele da raskinu ugovor i da li ce negde dobiti takve plate kao u Rusiji?
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Jesu li pitali te igrace da li to uopste hoce?
g

gost133

pre oko 2 godine

Bezvezna liga kao i igraci u njoj koji su uglavnom rusi i nisu neka kvaliteta. Ovih stranaca sta imaju su kikiriki za lige 5. Ruska liga vise nije ni u top10 nakon zadnjeg azuriranja prije ruske invazije na Ukrajinu.
E

Eh

pre oko 2 godine

Barios underrated, čovek me je impresionirao, komotno može da bude u rotaciji Intera, kad vidim Galjardinija i Vesina. Malkom će, kao i svaki prelazni rok, biti povezivan sa Romom. Daglas Santos, takodje vrlo dobar bek, i on bi uskoro mogao da ode negde. Promes, za veći klub. Vendel i Klaudinjo, solida, ali ne više od neke ekipe kao što je Kristal Palas, Fiorentina, Torino.
P

Pojašnjenje

pre oko 2 godine

Force majeure iliti viša sila.
B

Bon Jovi

pre oko 2 godine

Nije mi jasno kako neko može da jednostrano da raskine ugovor sa klubom ako u u ugovoru nema takvu klauzulu. OK oni mogu da ih izbace iz takmičenja ali ugovor je ugovor.

Ivan Radovanović

pre oko 2 godine

Па не може, знаш како ће то бити, исто као што су играли Спортинга пре неку годину раскинули уговоре са Спортингом због напада навијача о на крају сваки од тих играча или клуб у који су отишли корали да плате одређену суму за трансфер ... А суме су се кретале од 5 до 25 милиона €
R

Rasstko

pre oko 2 godine

Bitno da se celo vreme na sva usta potencira da nema mesanja politike i sporta!
D

Djuradj

pre oko 2 godine

Politika, a ne sport. Od sad pratim samo nase klubove kad igraju protv stranaca. Njihovi medjusobni dueli me ne zanimaju.
g

gost133

pre oko 2 godine

Bas ces se nagledati hahahhah. Gledaj onda Indiju i Zlatibor kako se love po oranicama XDDDD