""
""

Sa Pinto izbacio Mudrinskog, a hoće El Monira

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.05.13. | 10:29

Portugalac saopštio rukovodiocima da u narednoj sezoni ne računa na prvog strelca ekipe, a Crvena zvezda rešenje za poziciju levog beka traži u Jagodini

Rikardo sa Pinto je precrtao Ognjena Mudrinskog iz svih kombinacija! Pošto je na Upravnom odboru dobio podršku čelnika da nastavi posao, a pre odlaska na odmor, šef stručnog štaba Crvene zvezde je saopštio nadređenima iz rukovodstva da u narednoj sezoni ne računa na strelca 12 superligaških golova minule sezone, piše ''Sportski žurnal''.

Odluku o odstranjivanju Mudrinskog iz prvog tima, Portugalac je doneo u završnici sezone, posle mečeva sa Slobodom (1:2) i Vojvodinom (0:3), ali isto tako valja podsetiti da je bivšeg centarfora Jagodine znatno ranije sklonio iz startnih 11. Praktično odmah pošto je seo na klupu, kao zamena Aleksandru Jankoviću, Sa Pinto je ne uštrb minutaže Abiole Daude počeo da ignoriše kvalitete doskorašnjeg mladog reprezentativca, čiji su golovi jesenas sprečavali Zvezdine bruke u utakmicama sa Radničkim iz Niša (debitovao het-trikom), Slobodom (okrenuo sa 0:1 na 2:1), Hajdukom iz Kule (strelac odlučujućeg gola)…

Izabrane vesti

Prema informacijama sa Marakane, Crvena zvezda ne planira da pusti Ognjena Mudrinskog bez million evra obeštećenja, ali je pravo pitanje kako će pronaći eventualnog kupca, spremnog da izdvoji toliki novac na fudbalera na koga u sopstvenom klubu ne računaju.

Mudrinski je u Zvezdu došao prošlog avgusta iz Jagodine, odakle bi u predstojećem prelaznom roku na Marakanu mogao da se preseli i prvi strelac Superlige Miloš Stojanović, ali to ne bi bila jedina kupovina crveno-belih u Pomoravlju. Prema saznanjima “Žurnala”, na spisku želja kluba iz Ljutice Bogdana je i Mohamed El Monir. Reč je o levom beku reprezenacije Libije,  8. aprila napunio je 21 godinu i ove sezone bio je jedan od najzaslužnijih što su Ćurani osvojili Kup Srbije.

El Monir bi u Zvezdi trebalo da zameni Nikolu Petkovića (verovatno napušta klub posle šest meseci) i Filipa Mladenovića (čelnici, navodno, nisu zadovoljni njegovim partijama u drugom delu prvenstva).

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEl MonirfudbalOgnjen MudrinskiRikardo Sa PintoSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara