(©Reuters)
(©Reuters)

Sabiceru prija interesovanje Murinja: Lajpcig ne mora da bude jedini vrhunski klub u kojem ću igrati

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.03.21. | 19:51

Austrijanac sanja trofej Bundeslige, ali ne otpisuje potencijalnu selidbu

Marcel Sabicer, kapiten Lajpciga, probudio se u poslednjih mesec dana tokom kojih je golovima i asistencijama ponovo počeo da skreće pažnju fudbalske javnosti. Austrijski vezista je u poslednjih osam utakmica upisao po tri pogotka i asistencije i tako se vratio na radare finansijski najmoćnijih klubova Starog kontinenta. Otvoreno interesovanje za Sabicera pokazao je Totenhem, međutim igrač Lajpciga pri osvrtu na budućnost ostavio je sve opcije otvorene.

Izabrane vesti

"Imam ugovor do 2022. godine, ali je postalo popularno da igrači budu upitani za budućnost čim uđu u poslednjih 18 meseci ugovora, što ipak ne znači da to mora da bude odlučeno u momentu. Unutar sebe svestan sam da podsvesno razmišljam o vremenu koje sledi, ali mi to ne unosi stres. Osećam se dobro u Lajpcigu, posebno jer beležimo uspehe", istakao je Sabicer nakon što se u javnosti pojavila vest da je na radaru kluba koji sa klupe predvodi Žoze Murinjo..

Vezni fudbaler veoma je motivisan pred završnicu šampionske trke u Bundesligi s obzirom na to da posle 23 kola Lajpcig zaostaje za Bajernom samo dva boda.

"Imamo priliku da osvojimo titulu. Ljudi u klubu su ambiciozni i žele da osvoje nešto, to je razlog zbog kojeg Lajpcig smatram za sjajan klub, ali on ne mora da bude jedini vrhunski tim u mojoj karijeri, imam tek 26 godina", kazao je Austrijanac.

Podsetimo, Sabicer je igrač Lajpciga postao 2014. godine kada je za 2.000.000 evra kupljen od Rapida, ali je potom godinu dana proveo na pozajmici u Salcburgu. Od dolaska u redove bundesligaša odigrao je 216 utakmica i postigao 49 golova uz 41 asistenciju.


tagovi

Marsel ZabicerTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara