(©Reuters)
(©Reuters)

Sampaoli završio misiju u Flamengu, Tite favorit da sedne na klupu

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.09.23. | 17:43

Smena je pitanje sata

Ruže nikako ne cvetaju u poslednje vreme Horheu Sampaoliju. Otkako je najuren sa mesta selektora reprezentacije Argentine, nigde nije uspeo da napravi uspeh. Neće uspeti ni u Flamengu.

Štaviše, posle poraza u finalu Kupa Brazila od Sao Paula, Sampaoli će dobiti otkaz u Flamengu. Pitanje je sata, tvrde tamošnji mediji, kada će to biti zvanično saopšteno iz tabora crveno-crnih.

Izabrane vesti

Jasno je i Argentincu da je za njega priča gotova, ali odbija da podnese ostavku i u rezime upiše da je sam otišao, a ne da je dobio otkaz.

“Ni ne razmišljam o ostavci. Tu odluku mora da donese predsednik kluba. Došao sam kada je Flamengo bio u krizi, nakon četiri izgubljena finala. Probali smo dosta toga da promenimo prethodnih meseci, ali nismo uspeli”, rekao je Sampaoli posle finala.

A, na pol poziciji da preume Flamengo je – Tite. Doskorašnji selektor reprezentacije Brazila je prva želja čelnika kluba i ubeđivanje traje. Ali, mediji veruju da će do dogovora doći. Iskusni trener je slobodan od Mundijala u Kataru, a do sada u bogatoj karijeri nije bio na klupi crveno-crnih.

Druga opcija, malo teža je povratak trofejnog Žorža Žezusa. Istina, njemu se drma stolica u Al Hilalu, ušao je u sukob sa Nejmarom, ali neće se tako lako odreći bogatstva u koje samo što je uplovio odlaskom u Saudijsku Arabiju.


tagovi

FlamengoHorhe Sampaoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara