Komentari na vest

Sećate se priče kako Stanojević mrzi strance...

m

ma super ste

pre gotovo 2 godine

,samo tako nastavite.continue...

dule231975@yahoo.com

pre gotovo 2 godine

PA DA MRZI STRANCE KOJI PRAVE RAZLIKU
G

Gost99000777

pre gotovo 2 godine

Stranci se lose tale...pa na njih gleda kao na nuzno "zlo" Poneki stranac ok...a jedno 90% partizanova deca koja osecaju klub i koji nemaju problem biti drugi...doduse uz neizvestan sampionski trk.... Da budemo tu nekako blizu zvezde...tu blizu mislim...pa ako neko mora biti prvi ok, ali da budemo blizu. Uhljeb i parazit na ledjima Partizana
u

uprava napolje

pre gotovo 2 godine

Malo li je jojic,miljkon,markovic,invalidi obradovic i fejsa,pantic,panj holender koji primaju plafon 30% plate. Zato ih je šamroje i dovukao u Partizan kad ih niko nije hteo. Dva invalida obradovic i fejsa se "oporavili" taman kad im isticu ugovori...jug cuti,sramota na sta je spao klub...
M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Meni je Asano nekako bolji igrac od Meninga bar po tome sto vise volim tako neke igrace koji trce ko ludi, ali ae da vidimo sta ce biti sledece sezone kada se navikne na sve i uigra lepo, da imamo i jednog i drugog bilo bi idealno jer onda bi na toj strani gde je Asano mogli da imamo nekog ofanzivnog beka i da napadamo konstantno a uz dobar centarsut ko zna sta bi mogli da uradimo jer nismo imali dugo dugo vremena pa nismo ni svesni koliko to znaci...
G

Gghh

pre gotovo 2 godine

Pokazao bi on koliko voli strance, sutra da mu vrate scepakadabru Rikardo ne bi video teren pa makar da igra kao Ronaldo
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Da, da, srpsko omiljeno "sta bi bilo kad bi bilo". Druze, nema potrebe da hipotetises. Jel imamo 3 stranca u timu? Imamo. Jel sva trojica igraju non-stop? Igraju. Znaci, imas sve crno na bijelo, ali ne, ti bi da pricas o nekim hipotetickim situacijama i pravise se kako su te tvoje hipoteticke situacije cinjenice. Ccc... mene bi stvarno bilo sramota pisati takve gluposti.
S

Soko

pre gotovo 2 godine

Citam komentare I ne mogu da verujem da toliki procenat glupog sveta postoji.
P

Postoji brate

pre gotovo 2 godine

Kod crveni vecina,a ima lepo i nasi blesana...
N

Nicker

pre gotovo 2 godine

Od onog skandaloznog finala kupa kada je na klupi ostavio Stevanovica,Sumu i Natka(sto je otprilike kao da je Stankovic poceo bez Ivanica,Kataija i Kange),preko reakcije na Natkov gol u derbiju do pretproslog derbija kada na 0:2 covek igra da sacuva rezultat,jasno je da je Stanojevic u najmanju ruku skandalozno vodio derbije,i ima osnova da se kaze da je sabotirao,jer previse je "slucajnosti"...
O

Obzirom...

pre gotovo 2 godine

...da za ovih 5 Zvezdinih šampionskih sezona Partizan ima jednu pobedu u derbiju, može se reći da je to ipak malo previše za slučajnost, jednostavno ne mogu protiv Zvezde i to je to. To nema veze sa Stanojevićem.

Savo Milosevic

pre gotovo 2 godine

A Zvezda je bas redovno pobedjivala Partizan jel ima neku pobedu protiv Save Milosevica i u kupu i u prvenstvu zapravo mislim da ima jednu onaj prvi derbi kad je dosao 2 nedelje ranije ali vec u kupu na Marakani je zatvorio potpuno bilo je derbija u kojima Zvezda nije imala stvorenu sansu.Ubedjen sam da Milojevic nije otisao da bi Savo uzeo titulu jer je ovaj bio pogubljen tu se i skratila sezona zbog kovida.
P

PFC

pre gotovo 2 godine

@Obzirom... Ovo što si napisao je laž. Partizan je pobedio zvezdu u finalu kupa 2018/2019 1:0, te sledeće sezone na jesen 2:0 i na proleće u polufinalu kupa 1:0. Gle slučajnosti sve pod Savom Miloševićem, koji nije imao ni 2% od ovolikog medijskog vetra koji ima Stanojević.
O

Ocekujem

pre gotovo 2 godine

Ocekujem da nam zvezda pokloni kup da bi ostao stanojevic i uprava, sto bi im bio takticki potez zivota jer ce nas ova garnitura sahraniti. Zivi bili pa videli.
P

Princ Rima

pre gotovo 2 godine

Pa normalno da ne voli,oterao je Klea,Moreiru,Asana,Sadika,Sumu!U najvaznijoj utakmici u sezoni u derbiju ubacuje Natha u 86 minutu!!! Ej!!! A taj Menig i Rikardo ne mogu ovima koje sam nabrojao ne mogu pertle da vezuju! Koliko golova su dali u derbijima? Ne mogu u sansu da udju!
A

A...

pre gotovo 2 godine

...koliko golova je Sadik dao u derbiju? Ovi ostali su dali po jedan gol, toliko je dao i recimo Tutoric.

IS

pre gotovo 2 godine

Ti nabrojani igraci su bili kljucan faktor koji je odlucivao derbije kao u Zvezdi Katai pa i Ivanic onaj jedan derbi da je njih neko sklonio videlo bi se onda kako bi izgledalo i da li bi imali sanse.
R

Realan 2

pre gotovo 2 godine

Natko je dao 2, na primer....
Z

Zokiii

pre gotovo 2 godine

'ajde dogovorite se vise. Stanoje mrzi strance, Zeks mrzi Stanoja ali zato Stanoje voli Jojica a Zeks ne voli Jojica ali zato mrzi Miljkona, Stanoje ne voli Zeksa, mrzu Sumu, voli Miljkona, Zeks voli Sumu, Stanojevci ne vole Zeksovce ali zato vole Miljkona dok Zeksovci ne vole Jojica ali zato vole, ne vole, vole, ne vole... Koji cirkus! Zakljucak: Kriva Zvezda!
J

Jakp pametan

pre gotovo 2 godine

komentar Zoki...jesi ponosan ?
V

Vonko Normalni

pre gotovo 2 godine

Kad ce pare sto su tuzili Asana, zna li se?
S

SUMA

pre gotovo 2 godine

SUMA da je ostao, titulu bi uzeli već u martu. Majstor, ali ažno je da igra lola i lolići. Rikardo i Bibras doktori, Menig super. Sadik legenda većali SUMA je genije ali jbg. Loša procena užasno, volim crno bele!!!
J

Je.. te Suma

pre gotovo 2 godine

Obicni cirkuzant...
p

pedjapfcccc

pre gotovo 2 godine

ako si stranac moras da budes bolji od nasih igraca. eto zvezda ohia bena ivanica dragovica sanoga koji su dosta bolji od domacih fudbalera
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Prvo drveni advokatu trenera Stanojevica, Asano je za klasu bolji od Meniga, Menig je igrac koji nista posebno nije pokazao, drugo, Milosevic je odicno uklopio i pogodio strance, i trece, kada voli strance, zasto nije doveo bar jednog na zimu? Titula bi bila zagarantovana...
k

krekardo...

pre gotovo 2 godine

....zaista "pomera granice" ali jedino u bjekovicevoj ping pong ligi gde mu se svi zivi sklanjaju i pustaju ga da se useta sa loptom u gol...a onda dodje Evropa gde nema njegovog bjeke i njegovih sudija,i sta bi, odmah cak 8 komada od one dece i petlica iz Fejnorda,pa Flora i Fauna,pa Gent,pa Sarloa,pa Anortozis..itd itd Evropa pokaze sve,tamo nema sklanjanja protivnickih timova!
p

prvi

pre gotovo 2 godine

TI SI PRVI TRENER STANOJEEEEE
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Zašto su uopšte produžavali ugovor sa Nathom kada ga je svaki derbi Stanojević držao na klupi? Ako nije dovoljno dobar ili nema dovoljno snage, kako se pričalo, šta će nam? Poslednji derbi koji je igrao dao je gol iz solo akcije, Stanoje se hvatao za glavu... I od tada je na klupi. Potpuno kontradiktorna odluka - ako nije igrač za derbi onda nije igrač za Partizan.
k

kaboom

pre gotovo 2 godine

Treba neko i da puca penale, kad zagusti
N

NoName1

pre gotovo 2 godine

Poslednji derbi koji je igrao je Partizan izgubio 2-0, tako da manji lažite sami sebe.
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

alibi tekst za stanoja.. da je savo imao ovakvo sudjenje i on bi bio konkurentan za titulu... stanoje ima dve sezone bez trofeja, jer ne verujem da ce uzeti kup, 6 derbija bez pobede i samo 2 gola, sramotan poraz od flore, nije napravio klinca koga mozemo prodati, nemamo igru bez natka.... nismo prodali igraca 2 godine a dugovi rastu... da se pokupi i ide zajedno sa upravom....
R

RN

pre gotovo 2 godine

U tekstu piše, kao dokaz da Stanojević nema ništa protiv stranaca, kako su Natko, Rikardo i Mening najbolji igrači Partizana. Pa u tome i jeste poenta. Moreira, Dijara, Suma, Sadik...svi su oni bili najbolji igrači Partizana i svi su oni oterani od strane Stanojevića. I svi su oni zamenjeni raznim Babovićima, Šćepovićima, Smiljanićima, Miljkovićima, Jojićima, Rnićima. Pominjem sve ove igrače jer sve ovo što radi Stanojevuć sada radio je i u prošlom mandatu. Ovaj tekst je toliko providan ali dobro...nije prvi put.
d

dežavi

pre gotovo 2 godine

Nalupao si se za medalju
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Nisu oterani nego ih niste placali pa su oni zbog toga poceli da prave probleme na treninzima. Jednom se i verbalno sukobili. Sumi se duguju ogromne pare.sano je pobegao iz istog razloga.A Sadik je prodat za 5m u rate na tri godine jer je hitno trebao novac. Kada je Miletic dao gol Moldeu i kada je Partizan usao u LE,plakali su od srece jer im je visio katanac.To je istina. A ove gluposti da neko nekoga mrzi,da ga namerno ostavljao na klupi,oterao i ostalo to je za malu decu.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Sto svi ponavljamo, statistika je kao bikini... Ali treba staviti stvari u pravi koncept. Prvo, igraci koji nisu tu kod Sava nisu igrali sklanjalice. Tu i tamo koja filijala, tu i tamo sudija pogura. Cak i kad je Savo otisao bilo je isto dok nije dosao onaj poraz od Radnickog u Nisu, a onda je Stanoje usao u svoju neverovatnu seriju pobeda igrajuci bez napadaca a glavni strelac mu bio Holender koji mu sad ni ne ulazi u igru. Tako da, ovi "stari" igraci nisu imali sanse kao ovi "novi" da im se skoro sve ekipe u skoro svakoj utakmici sezone sklone, pa ni malo slabija statistika ne cudi. A tek je smesno uporedjivati Meniga sa Asanom, gde Menig ni u nasoj ligi nije nista posebno a Asano igra Bundesligu, a tek Rikarda sa Sadikom jer Rikardo samo u Partizanu daje golove, kad izadje van Srbije ne moze da prebaci 5 u sezoni, dok je Sadik dosta napredovao i u Partizanu i u Almeriji i igra fudbal zivota u Spaniji. Tako da, odgovor na sve ove statisticke kolone je - skljanjalice!!!
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

A zamisli ih tek sledece sezone koliko ce da kukaju,koliko ce ekipe da im se sklanjaju ako ljudi iz Zvezde nesto ne preduzmu. Inace tamo gde Sadik daje po 20 golova,tamo je i Stefan Scepovic bio Batistuta,Lekic bio Maradona,Djurdjevic Luka Toni. Svi oni davase isti ili veci broj golova od Sadika.Ta druga liga uopste nije merilo. Ne kazem da su njoj ne mogu naci dobri igraci. Darvin Njunez je recimo igrao za Almeriju ali je Almerija njega platila 12.5 miliona eura kada je imao 17-18 godina.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

@Gostanko - Sledece sezone ce biti isto kao i ove, samo sto ni te 3 neresene nece da imaju. Moracemo da pobedimo bar 2 derbija ako mislimo da uzmemo titulu pored njih "postenih". A sto se Segunde tice, ima tu dobrih igraca, ali su ekipama odbrane ili sa nedovoljno dobrim stoperima ili sa matorim stoperima. Pritom, dosta ekipa koristi najcesce levog beka kao dodatnu opciju u napadu sto jos vise otvara prostor pozadi koji cuvaju vec pomenuti bekovi. I onda na njih u taj otvoreni prostor pustis Sadika koji ima brzinu, solidnu tehniku i iskustvo, i naravno da trpa. Ali iskreno, jeste i mnogo bolji igrac nego sto je bio kad je dosao u Partizan. Ima mnogo vise samopouzdanja, ne saplice se o loptu (toliko) kao sto je ovde, ne masi zicere (toliko) kao sto je ovde, jednostavno je bolji igrac sada. Ali zbog svoje fizikalije i situacije u ligi, apsolutno mu se savrseno namestilo da izdominira ligu. Djurdjevic je isto prosle ili preprosle sezone dao puno golova, ali 2/3 su bila uguravanja lopte u prazan gol. I za njega se pisalo da ce da ide za 25 miliona, kad ono, gle cuda, ostade gde jeste. Nunjez je izuzetak, i sto pre to ovi iz komsiluka shvate, to bolje za njih. Benfika je dapa za njega 25 miliona jer je znala da ce da ga proda za bar 70, a ko ce za Sadika da da te pare, kad ne moze da ga proda ni za 3 miliona vise od toga?
P

Pokrite se ušima

pre gotovo 2 godine

Živeo Željko Pantić...Jedini kaže ono što svi vidimo i što je skroz tačno.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Pa ono, malo je drugačije pričao dok je bio slizan sa ovom Upravom. Hvalio Vazuru, Ilijeva, Đukića... Sad kada su se posvađali malo bi da ih kritikuje i za sve mu kriv trener. To su lični animoziteti od starta.
S

Sine...

pre gotovo 2 godine

Pise se "pokriJte" se ..
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Željko Pantić je u zvezde kovao Vazuru i Ilijeva do pre dve godine tj dok je sa njima radio, putovao... Kada sam mu napisao komentar i pitao ga zašto toliko podržava Vazuru i čime je taj lik zaslužio da bude generalni direktor Partizana komentar mi je obrisao i blokirao do daljeg. Tad mu je Vazura bio vrh. Sdruge strane, to što ih sada kritikuje ne znači da nije u pravu - i kada je Željko bio sa njima i sada kada nije smatrao sam da je ta uprava dovedena iz države kako bi držala Partizan podalje od prvog mesta. Stim što je ove sezone trebalo da izgleda da smo u igri za titulu pa nije pravljeno onih -10 ili -15 bodova još tokom sezone. Pa FSS je priznao Zvezdi titulu osvojenu u takmičenju koje se igralo po kup sistemu 1945. godine i Vazura i Vučelić nisu ni prstom mrdnuli. A kamoli da su podneli tužbu da ponište tu smešnu odluku posle 75 godine od takmičenja što bi Zvezda Partizanu 1000% uradila da je obrnuto. Sramna uprava bila i ostala.
G

GrobarJugBGD

pre gotovo 2 godine

Željku Pantiću je cilj da postane generali direktor partizana to većina nas zna, zato on i pljuje po sadašnjoj upravi a do pre par godina sa većinom sadašnje uprave se ljubio u usta

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Tako je, ja da branim neke Vazure ne mogu (ili lica sa poternice ne daj Bože). Šta god ko trabunjao o upravi njeni rezultati sve govore - 1 titula u 7 sezona. A promenili su 5-6 trenera.
m

mukice male

pre gotovo 2 godine

@dragan z Da je bilo obrnuto, aktivirali bi vi Sud Udruženog Rada da vam je dodeli kao i obično.
A

Au kakav tekst!?

pre gotovo 2 godine

U tekstu piše, Natho je nekim svojim upečatljivim igrama ubedio upravu Partizana da produže ugovor sa njim. Pa dobro gde je taj čovek u derbiju do 87. min., zašto to ne pitate vašeg drugara Stanojevića gospodo novinari?? Pre njega igrao Jojić, sklonjen odmah posle derbija jer nema pojma i Lazar Marković koji, pazite sad ovaj podatak, ne da nikada nije dao gol u derbiju a igrao ih je preko 10 sigurno, nego ove sezone još uvek nije postigao ni jedan gol ni u Superligi Srbije! Za svega 35. kola!? Tekst je sramotan a Stanojević ili saboter ili totalna neznalica. U svakom slučaju treba da ide sa sve upravom na kraju sezone.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Натхо није играо јер је 1. дерби на Маракани одиграо катастрофално и зато није играо овај други ...
@

@Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Hahaha...a zašto je onda igrao Jojić?

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Dok je ove uprave sa bilansom jedne titule u sedam sezona (?!) nama ni Murinjo neće pomoći. Natho, Mening i Rikardo igraju. Asano je kod Stanojevića bio standardan. Sadika bih i ja prodao za dobre pare, najbolja definicija opasna skalamerija koja je i zicere znala da promaši. Iako smo Sumu svi želeli da gledamo, on nije igrao ni kod Đukića i Bate, tek nešto malo kod Sava. Nikada mi nije jasno zašto su od početka najskuplje plaćenog igrača gurali na poziciju koja nije njegova.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam sta ste zapeli sa tim Sumom. Decko ima paucinu u glavi i zato nije igrao. Ume da napravi jedan potez dobar pa je na sledece tri utakmice igrac manje na terenu. Isto tako, igra kad se nalozi, kad se ne nalozi, nema ga, samo gresi. Meni je cudo sto su ga zadrzali toliko dugo...
J

JugBGD

pre gotovo 2 godine

Baćo grobari samo vi verujte onom Jehovinom svedoku Pantiću
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Evo, verovaćemo Vazuri koji je prvi put Partizanov stadion video nakon što je imenovan za generalnog direktora. Koji je toliko uspešan da nam je dug najveći u istoriji kluba. Takav su finansijski izveštaj podneli. Koji tako dobra pojačanja dovodi da su na derbiju veće šanse da sleti leteći tanjir na stadion nego da Zvezdi damo dva gola i pobedimo. Čiji krilni napadač, povratnik, Marković za godinu dana ne da ni jedan gol. Čiji Jojić povratnik je pojačanje ali za naše protivnike. U čije vreme je Zvezda ubeležila 6 titula a ubeležiće bar još 3-4 u nizu sa ovakvim Vazurinim vodjenjem kluba...
P

PP

pre gotovo 2 godine

Moreira, Dijara, Kleo, Tejgo, Sadik, Suma, Banjak, Asano...to je bilo slučajno? Što se tiče Meninga...napišite ko mu je menadžer i da li Stanojević poznaje tog menadžera.
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Sta Morerira, Kleo, Asano?
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Tejgo

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Човече Садик отишао пре него што је Станојевић дошао, Клео отишао јер је добио понуду која се не одбија, Тејго био на позајмици, па увидео да може негде друго да заради више и није хтео да остане, о Асаму нећу да трошим речи јер је сам рекао да му је код Станојевића било најбоље и да је отишао због дугова, Мореира ( типа био је матор као Библија и почео више да шкоди него да доприноси екипи ) и на крају Сума ( није матор, али није никоме сигурно на коју ће ногу да устане ) ... Паметан ће схватити, будала ће и даље слушати Пантића
P

PP

pre gotovo 2 godine

Radovaniću, nemaš pojma! Postoji internet, proveri kad je došao Stanojević a kada je otišao Sadik. A matori Moreira je otišao da bi se otvorilo mesto mladom Saši Ilići i mladom Vukiću.
M

Ma ajde

pre gotovo 2 godine

Sve njih Stanoje voli sve dok Zvezdi ne daju gol
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ovo je novo. Sad je Stanojevic ubacen Zvezdin covek. Sta sve necete izmisliti.

Kontraudar

pre gotovo 2 godine

Spočitavati Stanojevića prema Zvezdi?! Pa ja mislim da on mrzi Zvezdu više nego svi mi ovde zajedno.
M

Ma ajde

pre gotovo 2 godine

Šta vam nije jasno. Jesu li vam golove davali Sadik, Filip Stevanović, Asano, Suma i svi odreda oterani. Jel vam Natko dao gol i za to "nagrađen" na derbiju ulaskom u 87 minutu. Pa neće Stanoje reći "E ja sam tu po zadatku". 2+2=4
J

Japp

pre gotovo 2 godine

Nije problem u Stanojevicu nego u upravi sto krade ikapom i sakom.Gdje ima u 21 vjeku da se ljudima neisplacuju plate vise mjeseci to nije normalno.Mogu misliti samo koji su dugovi a uprava zida penthause po Beogradu.Ilijev i Vazura su najvece zlo Partizana
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Japp. Cekaj da te pitam ,uprava krade I sako I kapom pa dobro to svi radhe koji su u Partizanu.. Zasto kad god je Stanojevic u Partizanu igraju:Miljkovic, I Jo's nekolicina fudbalera koji nezasluzuju da igraju, da li ti je cudno to malo...
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

onda stanoje bude smeker i izadje i kaze istinu... a ne da gledamo zeku i lazara koji se jos nije upisao ove sezone u superligi....
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

secam se da hronicno tera menadzerski nepodobne i vodi derbije kao mrzitelj partizana i jako se iznervira ukoliko partizan povede.
a

akboom

pre gotovo 2 godine

Secamo se kako je rekao da ce pred skupstinu, kako ce da napusti teren ako VAR ne bude radio, kako ima jedan tim koji ne moze da kiksne mimo derbija i kako to nije normalno... Svega toga se secamo, al ne videsmo neki tekst o tome.
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Hoces da vidimo i tekstove od vaseg doktora...?
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Hoces da vidimo i tekstove od vaseg doktora...?
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Hoces da vidimo i tekstove od vaseg doktora...?
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Hoces da vidimo i tekstove od vaseg doktora...?
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

A sta bi sa postupkom protiv Asana pred sudom u Lozani?!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Suma,Sadik,Asano,Banjak?!I STA CEMO SAD?!
N

Nemanja gostivoje

pre gotovo 2 godine

+Natko
Z

Zarozjesisoje

pre gotovo 2 godine

0 pobeda u derbiju, to je stanoje u drugom mandatu. Ej duplo golo. Konkurentni stanoje, cilj nije titula nego lazna neizvesnost do zadnjeg kola. Kasa prazna, igracki kadar sastavljen od polovine tal igraca. Ps dobice kup kao nagradu za odlicno odradjen posao.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Nece dobiti ni kup!
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Sve zavisi ko je menadzer igraca koji su tu i onih koji nisu prosli...
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

steta za sumu i asana imali su bas dobar potencijal sadik se morao prodati zbog vracanja dugova al ko zna sta se zbivalo unutar svlacionice to ne znamo ali vidimo da i asano i suma u drugim timova ne igraju bog zna kako
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Asano igra odlično, igra u ligi petice, standardan igrač, dao je i neke golove. Klub obezbjedio opstanak, što je bio i cilj. Čovjek je otišao jer nije bio plaćen, tu s e završava svaka priča. To što su vazura i iliev prevaranti, to jednog Japanca ne zanima.
@

@Gostik

pre gotovo 2 godine

Ne slazem se samo za Asana, iskreno covek igra vrlo korektno u Nemackoj.
S

Srkesa

pre gotovo 2 godine

Golovi u derbiju Kvinsija i Rikarda? Je l su igrali uopste na derbijima? Imaju jos 2 utakmice da daju gilove, a onda ostaju drugi.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Najbitnija stvar do kraja sezone bice trenutak kad se zrebom bude odredjivao domacin finala kupa Srbije.Bio bi red da nas Bog pogleda pa da se bar jedan derbi koji o necemu odigra na JNA.Prvenstvo je vec odluceno,kup je sansa de se spasi sezona i cast.
1

11

pre gotovo 2 godine

Ime vašeg stadiona ni posle 30 godina ne može da se uskladi sa vremenom u kome živimo. Ne treba više nikada ništa da osvojite.
G

Gogija

pre gotovo 2 godine

I sta je poenta ovog teksta? Ne znam zasto se uporno traze opravdanja za Stanojevica kada je covek sam sebe doveo u ove probleme u kojima se sada nalazi… Odavno nismo imali losiju ekipu i zato cemo i zavrsiti bez trofeja ovu sezonu.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Koja komedija od teksta. Šteta što nisu igrali derbije i Evropu.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Ahahahah, dovoljno je reci da ga je u mecu sezone uveo u 87. Minutu! I kao ne radi na urusavanju:)
1

1277777

pre gotovo 2 godine

Svaka cast na komentaru! Ovo sa Stanojevicem vrijedja inteligenciju svakog ko se imalo razumije u fudbal. Zadnji derbi protiv c.z je za knjige i izucavanje gdje na utakmici sezone ne zeli da predje centra, a ni da napadne protivnika. Fujjjjjjj.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Zašto mi ne objavite komentar?
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Blago vama kad mislite da bi dobili derbi da je Natko igrao....