Komentari na vest

Sedamnaestogodišnji Luković se raspucao u Mozzart Bet Prvoj ligi, nastavak golgeterske serije traži u Inđiji

G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Sad decko pametno da razmislja. Savladao je ovu ligu, sad dve, tri godine u Jelen Super Ligu, pa neki slabiji tim u ligi petice 3-4 godine, a onda ako sve savlada stepenik po stepenik, mozda i do najvecih klubova. A ne odmah s neba, pa u rebra. Onaj iz Vose ce propasti u Stutgartu na primer
N

News

pre oko 1 godinu

Decko ce igrati sledece godine u superligi jer je IMT trenutno prvi na tabeli. Decko je tek nedavno napunio 17 tako da ima mnogo prostora da napreduje. Nazalost Zvezdu i Partizan ne interesuju mladi domaci napadaci. Oni vole skupe strance i domace igrace koji nisu uspeli u inostranstvu.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Nije do Zvezde/Partizana, već do menadžera igrača! Ima druge planove!
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Bravo sine srecno
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Terza reaguj eto ti napadac pred nosom mlad,perspektivan moze da se dovede za male pare,a mogao bi da se pokaze kao pun pogodak.

619_miliona

pre oko 1 godinu

Radnicki SM - Loznica X2 za jaci ulog! Kvota odlicna! Svi znamo da Loznica nema sanse da ispadne u trecu ligu, gde joj je po kvalitetu svakako mesto! Drzava ih nenormalno gura, cak su im prelep stadion napravili. Danas ne gube u Sremskoj Mitrovici.
d

dejanera

pre oko 1 godinu

A u Mitrovici Nedimovic. I sta sad? Namestice da njegova Mitrovica izgubi zbog Loznice? Ili ako Radnicki pobedi onda je Nedimoovic namestio. Svaka utakmica nova teorija! Za poslednjih 50 godina nije ni jedna jedina odigrana a da nije namestena. I posle zasto svii u sve sumnjaju!