Selektor razjasnio: Nastasiću i Gaćinoviću otvorena vrata

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.03.21. | 12:50

Nije mogao da ih zove zbog povreda

Sa nestrepljenjem se očekivao prvi spisak novog srpskog selektora Dragan Stojkovića Piksija jer je i on sam poručio da će biti iznenađenja. Obećanje je ispunio i napravio nekoliko promena u odnosu na spiskove svog prethodnika Ljubiše Tumbakovića.

Pozvani su debitant Ivan Ilić i Uroš Račić, a u reprezentaciju vraćeni Nenad Krstičić, Andrija Živković i Marko Petković. Na spisku nema Aleksandra Koalrova, Luke Milivojevića, Nikole Maksimovića, Adema LjajićaMeđutim, Stojković je poručio da su nekim igračima otvorena vrata reprezentacije iako se ovoga puta nisu našli na spisku. Pre svih Mijatu Gaćinoviću i Matiji Nastasiću.

Izabrane vesti

“Posle ozbiljne i temeljne analize koju sam sproveo sa svojim saradnicima, na osnovu kriterijuma koji su za nas važni i relevantni, odlučio sam da za predstojeće tri utakmice u kvalifikacijama za SP Katar 2022 pozovem ovu grupu igrača. Na spisku se nalazi 30 imena što predstavlja proširenu listu. Hoću da naglasim da se nisam odrekao nijednog igrača, da postoji jedna veća grupa potencijalnih reprezentativaca koje pratimo i svima su vrata otvorena, uz napomenu da su Matija Nastasić i Mijat Gaćinović u fazi oporavka od povrede” izjavio je selektor Dragan Stojković za sajt FSS.



tagovi

Dragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija SrbijeMatija NastasićMijat Gaćinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara