Seltik razneo Rendžers, golman Meklaflin se brukao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.09.22. | 15:23

Van Bronhorst se ne kraju izvinio navijačima zbog debakla...

Svaka čast Rendžersu za sve što je poslednjih meseci uradio i što i dalje radi u Evropi, ali u Škotskoj gazda je i dalje Seltik. Šampion je deklasirao najvećeg rivala u prvom Old Firmu sezone, slavio sa čak 4:0, ponovo sačuvao mrežu i učvrstio se na prvoj poziciji sa 18 bodova - sada već pet više od Policajaca - i gol razlikom 25:1.

Keltima je ovo bila sedma utakmica u sezoni i sedma pobeda, a sve to uoči spektakla koji ga čeka kroz tri dana na otvaranju novog izdanja Lige šampiona, kada na Seltik park stiže aktuelni prvak Evrope Real Madrid.

Izabrane vesti

Za one koji nisu ispratili meč: kako su gosti igrali bolje od statiske govori scena s kraja utakmice; odmah nakon poslednjeg zvižduka sudije menadžer Rendžera Đovani van Bronhorst okrenuo se prema navijačima svog kluba i u znak izvinjenja podigao ruku.

Domaćin je imao kontrolu utakmice od početka, na vreme postigao prvi gol i u tih uvodnih četrdesetak minuta praktično osigurao trijumf, pošto je stekao ogromnih 3:0.

Mladi Izraelac Liel Abada bio je ključni igrač domaćeg tima. Njegov prvi pogodak načeo je goste, a treći ih dokrajčio. Policajci su generalno loše odigrali, međutim posebno slab među slabima bio je golman Džonatan Meklaflin. Nakon ne baš sjajnog udarca Abade u 40. minutu lopta je 34-godišnjem čuvaru mreže prošla kroz noge, dok je 12 minuta pre kraja u noge dodao Turnbulu za konačnih 4:0.

Izgleda da još nije vreme da 40-godišnji Alan Mekgregor sa klupe posmatra mlađe kolege...

Najlepši trenutak na derbiju viđen je u 32. minutu susreta. Tada je Portugalac Žota gotovo iz nemoguće situacije uspeo da lobuje Meklaflina.


tagovi

Old Firm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara