Komentari na vest

Seriji A nedostaje 150 golova: Napadači na hlebu i vodi

K

Kad ga dava

pre oko 1 godinu

VLAH ALIJA PREVARA OD IGRACA. Nema u Juveu Mladenovica da ga pogodi u stopalo da bi bio igracina. Kada decko nauci da se zahvali saigracu za asistenciju mozda ga i krene, sebicnjak nezahvalni. Mogli ste protiv Crne gore da vidite bahatog nezahvalnog nalozenog klinca kako ne zna da se zahvali svom saigracu koji ga je pogodio u stopalo. Karma.
a

armel

pre oko 1 godinu

Imobile pola utakmice nije odigrao
e

edindz

pre oko 1 godinu

Ova slika edina dzeka me podseca na sliku kad je bosna ispala iz kvalifikacija za katar 2022
B

Brabinho

pre oko 1 godinu

Vlahovic pokazao da je mnogo los napadac i igrac generalno, nije stvar samo u golovima vec u citavoj njegovoj igri mnogi nisu hteli da priznaju i budu objektivni ali njegova igra je losa, kritican na prijemu lopte jos kriticniji na pasu, igrac poput njega iako je klasican spic mora da kada se zagradi obradi loptu i podeli na stranu, da je siguran u tome, vreme ce pokazati ali on nista nece napraviti, da je Luka Jovic kasnije sreo zenu ili ima Vlahovicevu radnu etiku bio bi nezaustavljiv. Zao mi je Ducija ima dobre fizikalije i radnik je ali nikada nece biti top nivo poput Halanda, Lewandovskog i ostalih ozbiljnih igraca, nas trenutno najbolji napadac je Mitar, ali je skroz van forme zbog suspenzije. Sportski pozdrav, kometar nije nikakvo vredjanje naseg fudbalera, samo objektivnost.
J

Jojatrix

pre oko 1 godinu

Vlahović ima mnogo čudnu građu i kordinaciju pokreta za jednog fudbalera . Uopšte ne deluje kao fudbaler, leđa su mu pogrbljena i izgleda stalno kao da su mu noge u svađi sa ostatkom tela, ima ogromna stopala kao neki patak što je potpuno nekarakteristično za fudbal. Kad se gradi to izgleda prilično smešno. Uporedite njega i recimo Halanda, Vlahovic pored njega izgleda kao neka motka i rekreativac. Užasno je spor naravno kao i 90% naših igrača ali na to sve je i fizički čudan, jedino što on ima je solidna leva noga i to je sve.
s

skel

pre oko 1 godinu

Da ne pricamo oko Vlahovica, ali si se nalupao za Jovica, em nizak, em trom...
J

Jdjdjd

pre oko 1 godinu

Evidentno je da je na Vlahovica ostavila traga dama sa instagrama. Slala mu slike. Udata zena...ccc
r

roni

pre oko 1 godinu

treba neko da namesti gol.koliko sansi po mecu stvaraju krila poput leaa,pedra itd ili veznjaci tonali, benaser,bednik barela,brozovic?kabral nije napadac,decko ne moze ozbiljnim igracem da se nazove. protiv atalante u sansu nece uci osim ako ne bude neka stela sto je lako moguce jer su gosti do sad odigrali mozda 5 regularnih utakmica.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Bednik Barela? Koji je tvoj problem, dečače?
t

tviter.glavonjero

pre oko 1 godinu

Eve pogledajte, dobar je vucicev vlahovic
m

miki222

pre oko 1 godinu

Var je umnogome doprineo padu broja golova ne samo u italiji nego sirom evrope. Tako da nista cudno sto je broj golova iz godine u godinu sve manji...
e

ekke

pre oko 1 godinu

Reci to Halandu, Embapeu, Levandovskom iz doba Bajerna, Kejnu... Oni tovare kako tovare, pre ce biti deficit Vrhunskih spiceva koji trenutno ima toliko da ih mozes prebrojati na prste jedne ruke.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Muka mi je od ovog čoveka...
F

Faust

pre oko 1 godinu

Pa ovo su sve prosečni napadači ili nekad dobri napadači ali u fudbalskim ozbiljnim godinama. Nije valjda niko ozbiljan mislio da će Džeko u svojih 37 godina dati 30+ golova za sezonu, ili Žiru. Jedino Osimen vredi od svih njih ovde navedenih, mislio sam i za Vlahovića da je klasa više ali prilično me razočarava, doduše ima tu i do Alegrija i njegovog dekadentnog fudbala. Inače kriza sa napadačima je globalna nije samo prisutna u Seriji A. Ako izuzmemo Halanda najbolji napadači posle njega su Benzema i Levandovski koji obojica imaju po 35 godina.
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

To dobro pokazuje gdje su ovi klinci danas - tri svjetlosne godine iza starih asova. U njhovim glavama su milioni, transferi, menadžeri..., a ne fudbal kao sport i igra.
j

juve

pre oko 1 godinu

E baš zato,ovi matori i traju ovoliko.Nove generacije su smešne.