Siguricama Moke Slavnića do prve pobede MOZZART plemenitosti u 2021. godini

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.01.21. | 08:02

As kraljice igara Dečjoj univerzitetskoj klinici „Tiršova“ šalje 126.700 dinara

Gde je Moka Slavnić, tu je i uzbuđenje. As kraljice igara pokazao je da njegova spretnost i u novom milenijumu može da podigne tribinu na noge, pa s njim od ovog časa proslavljamo prolazak jučerašnjeg „Humanitarnog tiketa u podne“. Slavnić u Tiršovu šalje tačno 126.700 MOZZART dinara, a mi u anale najdugotrajnije rubrike sportskog klađenja u plemenite svrhe beležimo da je nakon 1.669 dana igre, kroz naš donarorski fond prosleđeno tačno 17.994.794 dinara.

Eto, a kao interesantan detalj vezan za bet analizu konstatujmo da je Zoran Moka Slavnić u prvom poluvremenu utakmice Bajerna i Majnca čekao 1UG2+ tip... Šta mislite da je stavio recimo da će gost dati ta dva gola? Kvota bi svakako otišla u nebesa, što je eto, tek kladilačko razmišljanje o mogućnostima u odabiru igre koja od nemogućeg čudo pravi... Elem, na poluvremenu je bilo 0:2, a na kraju 5:2 za Bajern, što svakako navodi na lucidne misli u trenutku proslave 225. prolaznog „Humanitarnog tiketa u podne“. Nadalje o 4+ tipu iz Bergama, Čelsiju na 3+ ishodu, te kecu Stare dame i Barsinoj dvojci ni da mislimo nećemo... Behu to kao suza čiste Mokine sigurice koje zaslužuju naš zajednički aplauz.

Izabrane vesti

Bravo Moko, s MOZZARTOM šalješ donaciju Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tirošova“!

Na kraju, ostaje nam da zaključimo da nam je početak godine zahvaljujući Moki Slavniću doneo veliko zadovoljstvo koje smo podgrejali u decembru, mesecu u kome je dobitak bio zagarantovan. Naime, svakog dana MOZZART je aminovao dobitak u iznosu kompanijske uplate u iznosu od 10.000 dinara. Prošli su listići Danila Anđušića čiji pogodak je 236.600 dinara prosledio Fondaciji “Budi human”, kao i onaj popunjen rukom rediteljke Ane Marije Rosi, koja je 72.700 dinara donirala Fondaciji “Podrži život”. Uz to, MOZZART je podigao 29 „oborenih tiketa“ zaključno s listićem Roberta Prosinečkog objavljenog u danu dočeka nove 2021. godine. Tako smo igrali, tako overavali tikete kompanijskim garantnim pečatom na uloženi iznos, pa se nadamo da će nam i ova godina biti uspešna.

Verujemo u nove pobede, jer „Humanitarni tiket u podne“ kompanije MOZZART u neizmenjenom, svakodnevnom formatu na podnevno sunce izlazi već više od četiri i po godine!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

dobitni tiketZoran Moka Slavnićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara