Siniša Babić (©Starsport)
Siniša Babić (©Starsport)

Siniša Babić traži novi klub

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.20. | 14:06

Iskusnom vezisti istekao ugovor sa novosadskim Proleterom

Uspešna sezona i sačuvan opstanak za Proleter i možda trenutak kada će Siniša Babić pokušati da se, nakon epizode u BiH i grčkoj Larisi, još jednom otisne preko grane. Iskusnom vezisti je istekao ugovor sa novosadskim superligašom i on će sa 29 godina prvo pokušati da pronađe inostrani angažman.

Prema informacijama MOZZART Sporta najrealnija opcija je da to bude neki klub iz Mađarske. Interesovanja ima, mada se čeka još konkretna ponuda. Pominje se i mogućnost da Babić ode u jednu od bivših sovjetskih zemalja – svojevremeno ga je tražio Dinamo iz Minska, ali je tada njegov nekadašnji klub Vojvodina tražio previše novca na ime obeštećenja – ali je to još na dugačkom štapu.

Izabrane vesti

Ima naravno i zainteresovanih klubova iz Superlige, nije nemoguće ni da Babić ostane u Proleteru ako ne stigne prava ponuda iz inostranstva.

Ipak, najrealnije je da se otisne u neku drugu evropsku zemlju, jer i Babić je imao dobru sezonu. Sa kapitenskom trakom oko ruke odigrao je 21 utakmicu za Proleter, postigao pet golova i namestio još tri.

(Pogledajte i novu epizodu emisije Mozzart Njuz)



tagovi

Siniša Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara