Komentari na vest

Siti objavio: Povlačimo se iz Superlige

K

Kako vjetar duva

pre oko 3 godine

beskičmenjaci
M

Militin 15

pre oko 3 godine

Glavni razlog sto je Siti istupio je su navijači. Njihovi navijači su mahom lokalni navijači iz grada kojih u samom Mancesteru ima više nego Junajtedovih, oni su tako žestoko reagovali stavili su do znanja da neće nipokoju cenu dozvoliti da se utakmice superlige igraju na Ithadu.
G

Gostibar

pre oko 3 godine

Ocekivano da se prvi povuku Celzi i Siti. Pored toga sto nemaju finansijskih problema, igraju polufinale lige sampiona. Oni su usli u celu pricu zbog prestiza. Arsenal ne moze ni do lige konferencija da dobaci. Totenhem ulozio milijardu u stadion, silne milione u igrace, doveo Murinja a po svoj prilici ce sledece sezone da igraju ligu konferencija i bice u grupi sa npr Trnavom, Vojvodinom i Skendijom. Milan i Inter pred bankrotom, Barsa takodje.Njihov Mesi zaradjuje kao cela ekipa Ajaxa, a cetvrtfinale lige sampiona postao pojam za njih. Real Madrid hoce da pravi nove galaktikose, hoce nov stadion, a duzni oko milijardu. Juventus doveo Ronalda, daju mu godisnju platu koju prosecan covek ne moze da potrosi za 10 zivota, i jos puno skupih igraca, a u ligi sampiona ih izbacuje Porto. Atletiko je sledeci koji ce da se povuce, oni takodje posluju koliko toliko korektno. United se odomacio u ligi evrope i igraju neatraktivne utakmice. Liverpulu neka je Bog na pomoci ako ne ustupe, igrace pred praznim tribinama. Ovo je ocajnicki potez klubova koji su svojim bahatim poslovanjem otisli u bolest, i bila je potrebna jedna korona godina da se sve srusi kao kula od karata. Oni svoju velicinu pravdaju time sto trose novac koji nemaju i na silu pokusavaju da budu iznad ostalih klubova. Real hoce Mbapea, Barsa Halanda, pominje se 200-300 miliona za transfer, 100-200 miliona za platu za 4-5 godine. Jedan igrac pola milijarde, to ni superliga ne moze da zadovolji jer ce za 10 godina da pocnu da placaju transfere milijardu i dve,zato sto stalno podizu lestvicu. Tako da je ovo ocajnicki pokusaj davljenika, pokusaj da se spasu (ne da spasu fudbal kao sto kazu), da spasu sebe i da pokusaju da opstanu. Na silu, na prepad. Nemaju vise vremena. Pokusavace na sve nacine da isteraju do kraja, bez obzira ko izadje iz te price, pozvace nekog drugog,jer nemaju drugog izlaza. Smatram da nece da im uspe jer je fudbal najvaznija sporedna stvar na svetu. Danas kada sam gledao fudbalske lopte da kupim detetu zaobisao sam u sirokom luku sa grbom Celzija, Junajteda i td... Jer mi se gade... Tu ligu mogu da gledaju samo Azijati, i Indijci i mozda po neki Amerikanac ako izguraju, ja to necu da gledam.Navijaci ce im okrenuti ledja i ostace samo prazna ljustura od tih klubova. To je rekreativni fudbal, igramo se medjusobno i nema ispadanja. Bice tu madovnih ostavki i otkaza, a mozda i povlacenja Amerikanaca iz evropskog fudbala.
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Ne treba zaboraviti sve njih koji su bili za to kao i one koji nisu poput Bajerna, Dortmunda i PSZ-a.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Zato je Bayern najveći klub, a ne Real koji im je ukrao 2 finala LŠ i to im nije bilo dosta nego hoće i da unište fudbal samo zbog para.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Nema igre sa Uefom i Fifom. Ipak su oni veći krimosi sa moćnijim vezama od Pereza i kompanije.
G

Gost2

pre oko 3 godine

ma sta bravo cim zagustilo a puj pike ne vazi nema toga kad skines gace gotovo je. sad hocu a posle j.... necu ove vlasnike i direktore klubova treba debelo kazniti. ali treba i kazniti uefu sto je dopustila da klubovi uopste o ovo razmisljaju znaci da nisu zadovoljni sa uefom sta uefa radi sa ovom najavom novog tipa takmicenja cista glupost
G

Gost223

pre oko 3 godine

Svaka cast sitiju, ima ljudskosti u tim Arpima vise neg u ovih takozvanih velikana....
i

imbecili

pre oko 3 godine

Koji su tvrdili da je ovo gotova stvar, da ce se ovo igrati 100%, da je ovo buducnost fudbala, da im uefa i fifa ne mogu nista, da navijaci ne mogu nista, gde ste???? Javite se, dajte neki pametan komentar...
M

Mirkonimarkoni

pre oko 3 godine

Sad cim su njihovi navijači opalili po hejtu odmah se povlače..pa što niste bili lafovi pa u startu odbili nego se povlačite posle 2 dana.Džabe pranje kad ste već učinili zločin prema fudbalu.
O

Opala919

pre oko 3 godine

Ahahahahaha a ostali se povlače zato sto vole fudbal? Smesan si
D

Drvo

pre oko 3 godine

i bolje ovako, usrase se Anjeliju i Perezu u zivot kvalitetno.
M

Mirkonimarkoni

pre oko 3 godine

Ti na svoju žalost još smešniji..i za ostale koji se povuku se podrazumeva... nije bitno da li je Siti ili Barsa ili Čelsi

Lemi

pre oko 3 godine

Zato sto imaju navijace. Prave one, lokalne, i one koji ih prate gde mogu. Drugi to nemaju, nego samo nesretnike neke po Aziji, Africi i Severnoj Americi.
F

Familija

pre oko 3 godine

Bravo siti
B

BataTrlaja

pre oko 3 godine

Ocekivano od strane Sitija, oni najmanje duguju od svih iako im svi lupaju epitet da su trosadzije, prikljuculu su se Superligi samo u inat Uefi koja ih je gonila, dok mnoge koji duguju milijarde nisu. Uefa je korumpirana
G

GostLazar

pre oko 3 godine

A i poenta je da oni kao najbolji klubovi malo pokazu i da imaju veoma dobre skole fudbala, a ne da samo trose novac. Evo na primer kazu Barsa duguje, a da su razvijali i dali sansu omladini ne bi sad kukali. Oni uzimaju Dembelea, Kutinja i Grizmana, to je odmah 350+ miliona trosak, a nista nisu uradili. Zato i treba da propadnu svi ti klubovi.
L

Liberte

pre oko 3 godine

@GostLazar Siti ima svoju akademiju, Foden ti je dokaz za to, al nisu trosadzije, kao ostali, cak sta vise na dnu su tabele po dugovanja, nemaju se za sta brinuti.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@gostlazar.. Da je bio Laporta ili bilo ko drugi na mestu ovog tandema smradova , Bartomeu Abidal , koji su pocinili najveci zlocin prema nekom klubu u istoriji fudbala ne bi Barsa takve poteze povukla. Ali ovo je najbolji pokazatelj sta se desi kad se celni covek neke organizacije okruzi budalama koji ga podrzavaju u svakom mogucem potezu koliko god glup bio , pa onda i on pomisli da dobro radi i eto ti belaja...
G

GostLazar

pre oko 3 godine

Da se samo ogradim, nemam nista protiv Barse j Reala, oni su mi pali na pamet. Generalno sam pricao za klubove koji su za SuperLigu jer su u dugovima. Mancester Junajted za koji ja navijam, krstenog igraca nema godinama. Dovode neke polovnjake, a nikakve rezultate ne pravi. Gde je Junajtedova skola npr? Dzaba im onaj Rasford kada dovode neke levake.