""
""

Skolari u problemu, nemoguća misija za Guangdžou Evergrande

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.09.17. | 10:25

Šangaj SIPG ima veliku prednost pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona Azije

Nemoguća misija za Guangdžou Evergrande!

Izabrane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Kine ponižen je na gostovanju Šangaju SIPG (4:0) u okviru četvrtfinala Lige šampiona Azije, pa će na svom Tjenhe stadionu pokušati da popravi utisak i izbegne potpunu katastrofu. 

Da okršaj sa prvim pratiocem u Superligi dolazi u nezgodnom trenutku, svedoči podatak da je Luiz Felipe Skolari suočen sa brojnim kadrovskim problemima. Kapiten Ženg Ži biće pod znakom pitanja do samog početka susreta, međutim, to nije jedina muka za brazilskog stručnjaka. Meč protiv Šangaja će povred Ženga bez dileme sa tribina posmatrati Mei Fang i Huang Bouen, dok je na konferenciji za medije Skolari otkrio da je za jednu od najvažnijih utakmica u sezoni ostao i bez Fenga Ksjaotinga. Dakle, Guangdžou je potencijalno bez četvorice standardnih prvotimaca - dvojice defanzivaca i dvojice vezista.

Južni kineski tigrovi su poslednji put zaustavljeni u četvrtfinalu pre pet godina pod vođstvom Marčela Lipija, da bi sledeće sezone osvojili kontinentalni šampionat.
"Primili smo četiri gola  i situacija je vrlo jednostavna. Moramo da slavimo sa 4:0 ili 5:0 kako bismo se domogli produžetaka ili plasmana u polufinale. Teško je, ali prihvatamo izazov i verujemo", optimističan je Skolari.

TIP GG&3+, KVOTA 1,60

Šangaj SIPG je kompletan, nema mnogo razloga za bojazan, budući da je kao takav ove sezone samo na prvom meču položio oružje pred Guangdžou Evergrandeom (3:2). Usledila je još jedna goleada koja je okončana bez pobednika, pa trijumf u FA kupu (2:1) i na kraju pomenutih "poker" u Ligi šampiona.

Hulk je spreman, Oskar takođe, kao i domaći internacionalci, pa Andre Vilas Boas može sa cigaretom u ustima da isprati revanš meč. Jer, ukoliko njegovi puleni zatresu mrežu Čenga Ženga, plasman među četiri najbolje ekipe u Ligi šampiona je zagarantovan.

LIGA ŠAMPIONA AZIJE - ČETVRTFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
14.00: (1,65) Guangdžou Evergrande (3,90) Šangaj SIPG (4,60)
17.15: (2,80) Al Ahli (3,20) Persepolis (2,45)

Sreda
12.30: (2,25) Urava (3,35) Kavasaki (2,95)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Guangdžou EvergrandeAzijska liga šampionaŠangaj SIPG

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara