Džordan Henderson i Jirgen Klop (©Reuters)
Džordan Henderson i Jirgen Klop (©Reuters)

Skols namirisao razdor u Liverpulu: Henderson je lider, kao Kazemiro, a ne igra, tu nešto nije u redu…

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 13:32

Kapiten Redsa nije startovao u poslednje tri utakmice u Premijer ligi

O sindromu Klopove sedme sezone uveliko se priča. Takođe i o nesuglasicama u Liverpulu, koje su uzročno-posledična veza loših rezultata u Premijer ligi. Redsi su vezali dve pobede u šampionatu, bacilli su na kolena Mančester Siti I Vest Hem, činilo se da izlaze iz krize – usledio je klasičan nokaut od Notingem Foresta.

Jirgen Klop ima strahovitih problema da sastavi tim, povrede su izbacile iz stroja Luisa Dijaza, Dioga Žotu, Darvina Nunjeza, Artura, Tijaga, Žoela Matipa… Ne i kapitena Džordana Hendersona. Njega je iz startne postave eliminisao Nemac, odlučio se da šansu pruži mladom Kurtisu Džonsu. Ne bi to u tolikoj meri bolo oči da je izolovan slučaj i da Henderson treći put zaredom meč ne počinje s klupe.

Izabrane vesti

Kapiten dobija šansu na kašičicu, Liverpul drma ozbiljna kriza, sve zajedno predstavlja dobar povod da se oglasi Pol Skols. Da zaviri malo i preko tarabe, i kaže koju i o Redsima. Da na tapetu ne bude samo Mančester junajted. Jedina nepoznanica bila je ko će se od dežurnih brbljivaca sa Ostrva prvi javiti.

Pol Skols je preduhitrio Gerija Nevila, Džejmija Karagera i kompaniju. Iskritikovao je Jirgena Klopa zato što Džordana Hendersona drži na klupi i Liverpulovog kapitena uporedio sa Kazemirom, spasiocem Crvenih đavola na Stamford Bridžu.

“Ima Džordana Hendersona na klupi, trebalo bi da mu igra”, rekao je Pol Skols i dodao:

“On je vođa tima, kapiten Liverpula. I odgovara mu uloga kakvu ima Kazemiro, takav je tip. On tera saigrače da igraju bolje”.

Izostanak Hendersona naterao je Skolsa da krene sa spekulacijama… Prvo mu je na um pao konflikt sa Klopom.

“Izgleda da se posvađao sa njim ili da je povređen. Tu nešto nije u redu”.

Da li zaista postoji raskol u Liverpulovoj svlačionici I da li je Nemac gurnuo kapitena na margin, odgovor će dati naredne utakmice.



tagovi

Pol SkolsDžordan HendersonJirgen KlopLiverpulPremijer liga

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara