FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Skupo plaćeni promašaj Al Hilala sprečio novo potonuće Kruzeira, opstanak na vidiku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.12.23. | 04:43

Dva kola pre kraja Serije A tim u vlasništvu "Zube" Ronalda ima četiri boda više od zone ispadanja

Prevelik je klub Kruzeiro da bi dva puta za četiri godine bio eliminisan iz najvišeg ranga brazilskog fudbala. Dve titule šampiona Južne Amerike i četiri državne čine Plavo nebo jednim od značajnijih klubova na kontinentu. Vratio se velikan iz Belo Orizontea prethodne sezone u Seriju A, u svojoj povratničkoj ne blista, ali je zahvaljujući Mateusu Pereiri nadomak opstanka.

Igrač koji je leta 2021. godine prešao za obeštećenje od 18.000.000 evra iz Vest Bromviča u Al Hilal dao je gol u 85. minutu kojim je Kruzeiro izjednačio na 1:1 u 85. minutu i tako izbegao poraz u duelu protiv Atletiko Paranaensea. Momak rođen pre 27 godina dao je samo dva gola za dve godine u Rijadu, vratio se u domovinu, u rodni grad i sada se ovenčao statusom njegovo heroja.

Izabrane vesti

Vodio je gost u pokrajini Minas Žerais golom supertalntovanog 18-godišnjaka Vitora Rokea. Momak kojeg je Barselona već kaparisala za naredno leto zatresao je mrežu Rafaela Kabrala u 65. minutu. Ušao je "Seleste" u ozbiljan problem, a onda je muke navijačima domaćih prekratio Pereira majstorskim udarcem izvan šesnaesterca. Taman da podseti na dane kada je važio za veliku nadu brazislkog fudbala.




tagovi

KruzeiroAtletiko ParanenseMateus Pereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara