Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Sneg odložio mečeve superligaša: Partizanovo gostovanje u Milanovcu pomereno za utorak

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.12.21. | 12:01

Crvena zvezda bi, kako je i planirano, trebalo da odigra utakmicu sa Radnikom u ponedeljak na stadionu Rajko Mitić

Snežne padavine u Srbiji učinile su uslove za odigravanje superligaških mečeva nemogućim, te su sve nedeljne utakmice odložene.

Sneg koji je prekrio Srbiju uticao na odlaganje duela Novi Pazar - Voždovac, Mladost - Napredak i Vojvodina - Spartak, a usled činjenice da Partizan nije u mogućnosti da otputuje u Gornji Milanovac, pomeren je i susret podno Rudnika.

Izabrane vesti

Umesto u ponedeljak, crno-beli će izabranicima Milije Žižića izaći na megdan dan kasnije 14. decembra, dok će, ukoliko ne bude novih promena, crno-beli utakmicu protiv Kolubare odigrati u petak i tada spustiti zavesu na 2021. godinu.

Jedini duel koji nije odložen je gostovanje Radnika Crvenoj zvezdi. Teren šampiona Srbije opremljen je grejačima te snežni nanosi ne predstavlaju problem i iz Ljutice Bogdana je potvrđeno da će susret biti odigran u ponedeljak, ali je upitna mogućnost Surduličana da kroz zavejanu Srbiju stignu u prestonicu.

Zvanični termini odloženigh utakmica biće naknadno objavljeni, a rukovodstvo takmičenja će se naći pred izazovom jer je poslednje kolo pred odlazak na zimsku pauzu bilo predviđeno za 15. i 16. decembar.


tagovi

FK PartizanGornji MilanovacMetalac Gornji Milanovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara