Komentari na vest

Soči nudi Partizanu 1.000.000 evra za Igora Vujačića

O

Obican

pre preko 1 godinu

Milion? oh, samo neka ide,ionako nije bio nesto narocito, moja zena bi bolje igrala...
M

Miliona

pre preko 1 godinu

Milion, dva , pet, deset, nevazno, svakako necemo dovedti neko pojacanje za te pare nego ce zavrsiti u privatnim dzepovima, kao i dosad, koliko smo igraca prodali poslednje 2,3 godine, a koliko smo kupili???
V

Vladakgffm

pre preko 1 godinu

Jos jedan da su drva poskupela ove godine
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

I treba da ide decko, u ovakvom Partizanu treba da igraju likovi kao Sanicanin, indijanci koji su posvadjani sa sopstvenim nogama! Idi Vujacicu i uzmi bar pare, decko je borben i srcan igrac, pokazuje sve sto moze, vrhunski nije, ali je kod Stanojevica dosta napredovao i imao neke bas fine utakmice, kao protiv ovog Socija, Santa Klare... Ionako sezona us.rana, neka puste neke momke iz Teleoptika, ili da dovedu neke igrace iz nase lige manje poznate...
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Па добро, милион за овога, пар милиона за расног зеленортског голгетера, једно 4 за Натка Инијесту и наравно незаобилазних сто милиона милијарди за оног типа из Алавеса.. И после 15 година ће да вам буде боље!
D

Dr. Ja

pre preko 1 godinu

Pa dobro i bolesnici imaju pravo da salju komentare.
i

igor78

pre preko 1 godinu

Ispratiti ga i ubaciti Ilića u vatru, sezona je i onako upropašćena očajnom kadrovskom politikom i nesteučnim radom unazad 5–6 godina, tako da je reaet neophodan ako Partizan misliš a se vrati tamo gde mu je mesto. Naravno, sa nekom novom upravom
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

U potpunosti se slazem sa tobom. Da je bilo malo vise pameti u Partizanu, taj decko bi vec imao zavidnu minutazu.
D

Dybala10

pre preko 1 godinu

E moji grobari(svaka cast izuzecima)nekad vam je taj Vujacic bio najbolji igrac....Za mene I danas jeste,jedan od najboljih I najsrcanijih....Bolji I od Sanicanina I Markovica.Za razliku od njih barem se trudi I igra srcem....
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Možda nekada Budimir Vujačič, ovaj Tugomir što sada igra je lipov da ne kažem šta...
S

Suboticanin Grobar

pre preko 1 godinu

Jooojjjjjj majko mila ! Dajte ga ,neka ga nose ... Milion eura ? Pa ja bi ga i za milion forinti (2.500eura) dao.
M

Maximilijan

pre preko 1 godinu

Majko ovaj 1 mil evra kuku
М

Мињоле

pre preko 1 godinu

Може и милион динара!
V

Vito i ja

pre preko 1 godinu

Odma da krene put Sočija, poslaćemo kofere, dok se spakuje da se ne predomisle..
S

Samo iskreno

pre preko 1 godinu

Covek stavio Ivanica koji prima milione u zadnji dzep, jel nasao neko Mirka na derbiju?
@

@samo iskreno

pre preko 1 godinu

On za Ivanica nije ni bio zaduzen! O cemu ti sine pricas? Mogao si napisati da je sjajno cuvao Erakovica, jer nisu bili blizu jedan drugom osim kod tek ponekog prekida.. Bitno je da je on zavrsio u mrezi posle pobedonosnog gola Kataija, kao saran u meredovu!
S

Slobo333

pre preko 1 godinu

Jedan deo drže Jermeni, drugi deo taj Adler drže Gruzini. I svakom se zna koliko ide od kog posla. Sve što kažu oni urade, čak i više nego što kažu
K

Kon

pre preko 1 godinu

Ne volim da pljujem po igračima, sem po Jojiću. Mislim da Vujačić nije to zaslužio, daje uvek maksimum i to poštujem. Pola tima nije prošao komplet pripreme i to se vidi na ekipi.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Pogledaj na sta nam lici PARTIZAN bez Jojica, Markovica, Jevtovica, Miljkovica... sa vasim doktorom ali u penziji Natkom u koga se kunete i saplitankom Menigom... a jos prizivate i onog vasarskog igraca Sumu...!? VOLIM PARTIZAN
K

Kon

pre preko 1 godinu

Gost 12345...@Zemljače pročitaj šta je napisano, znači samo Jojić. A evo zašto, sramna igra protiv Zvezde i Fejnorda, razumem loš dan, ali da ti nećeš da potrčiš, čuvaš igrača, trčkara, e zemljače to je neoprostivo.
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

@Kon, porucimo da malo vise pogleda Dijabatea, pa ako se bar malo razume u fudbal, shvati ce sta si mu rekao.
K

Kon

pre preko 1 godinu

B. Grobar@Zaboravio sam da mu odgovorim za Sumu. Suma da je odigrao samo 5-6 utakmica bitnih. Partizan bi bio prvi, zašto je oteran Suma, Asano, zašto drugi špic nije doveden? Bez Sume Partizan je delovao u drugom delu prvenstva sterilno, jalovo, bezidejno, i Suma se morao istrpeti do kraja prvenstva. Nekom je lakše u....... nego objasniti, je se trudim da ipak objasnim.
Z

Zoro Zoro

pre preko 1 godinu

Davaj ga odmah, i Saničanina pride.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

5 (PET) komentara sam poslao i nijedan niste objavili...!? Evo jos jednog tako da vam necu zameriti ako ga sacuvate za sebe... Vujacic je sasvim korektan stoper za nase uslove... nista gori od raznib Degeneka, Pankova, Dragovica... spin se nastavlja sa druge strane brda a nasi klinci u crno belom neka razmisle malo svojom glavom pre nego sto lajkuju i komentarisu... VOLIM PARTIZAN
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Kako mozes da poredis vujacica i dragovica?pa i taj degenek je klasa iznad vujacica ,okej je poredjenje sa pankovim jer su oni prosecni igraci za nase terene….ali poredjenje sa degenekom i dragovicem ne znam sta si gledao ….
T

Tevez

pre preko 1 godinu

Pa taj Degenek je igrao protiv Liverpula,Napolija,da ne pominjemo Red bul i Jang bojs i njegov udeo u tome. I ti se nasao pametan da ga stavljas u isti kos da ovim solidnim superligaskim fudbalerom. A tek za Dragovica,pa ovaj nece odgledati sa klupe ono sto je Dragovic odigrao
d

darkok

pre preko 1 godinu

ako je ovo istina prodati ga obavezno ako može i Saničanin sa njim gratis,čitam komentare dok ne dovedemo drugog štopera da ga ne prodajemo pa bolje da igra neki klinac iz omladinaca nego ova dva panja
G

Gos

pre preko 1 godinu

Odma nek ide i povede Jovića i Andradea zajedno sve sa popustom
T

TheStitch

pre preko 1 godinu

Ne okreci se sine
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Moze da bude spor,nekvalitetan,bez mirnoce u igri,los u dodavanju,moze da bude drvo,panj,neznalica,mozda je kvalitet Zete ili Decica ali nesmes da ga prodas dok ne nadjes zamenu.Vujacic,Sanicanin i slicni su nasa realnost.Ako ga sad prodaju a ne dovedu boljeg odosmo u plej aut a mozda i u P.M.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Baš poskupela drva.
Z

Za ovog...

pre preko 1 godinu

... uzdovanaB 1.000.000€, bože sačuvaj!!!
-

-45-

pre preko 1 godinu

Uz Sanicanina najgori stoper koji je ikad imao priliku da zagazi travu naseg oronulnog stadiona, pored njega Fabrisio Dornelas izgleda kao Van Dajk licno. Tehnicki kriminalan, citanje igre i postavljanje plac majke bozije, a o kakvim stoperima je rec najbolje govori to sto je Katai na dva derbija imao priliku da pet puta sa petarca sutira glavom izmedju njega i parnjaka mu. Da je prodat za 100.000EUR bila bi puna kapa, a 1.000.000EUR je posao za odeljenje policije koje se bavi finansijskim malverzacijama i pranjem para.
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

Ma u tih milion evra je ušla i njegova trogodišnja plata i dostava preko Ali-expresa... 😁
M

MarkonifPFC

pre preko 1 godinu

Da smo prosli umesto sto smo ispali sada bi njega prodali za vise para i jos bolje pojacanje bi htelo da dodje a ovako je pitanje koga ce da dovedu, slobodni igraci na pozicji stopera su Tanasijevic koji je igrao ok u Cuki prosle godine ali ma koliko svi pljuvali Vujacica nije bolji od njega sigurno... I jos Sava Cestic koji bi mogao da bude bolji potencijalno vec do kraja sezone.
S

Sljonsk

pre preko 1 godinu

Napravi ti ekipu za Ligu sampiona. Pa rodjace, svi ti igraci ne mogu ni ja svadbi da igraju.
P

Prodati ga

pre preko 1 godinu

odmah ova sezona je sve jedno propala,ovako dok Jos neko hoce da ga kupi neka ide. Sacekati Jos ove kvalifikacije i preseci.

milford

pre preko 1 godinu

Na transfermarkt-u vredi 3 miliona. Hoće li nead u životu neki klub iz naše lige prodati nekog igrača za veću ili procenjenu cenu sa transfermarkt-a ili to važi samo za ekipe iz inostranstva
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Prodati, bolje da deca igraju, biće korisnije.
Y

Yika

pre preko 1 godinu

Čarter let da plate samo neka ide
K

Komedija

pre preko 1 godinu

Gledao ga juce uzivo u Novom Sadu protiv Mladosti. Imao je barem 5 ozbiljnih kikseva, kao i na svakoj utakmici. Krene da iznosi loptu, cim ga neko pritisne zbuni se i izgubi loptu; ne ume dugu loptu da posalje, svaku pogresi; ako treba neki duzi pas po zemlji da da, cesto pogresi; u postavljanju takodje los, nadskoce ga nizi igraci; u duelima 1 na 1 jako los, cesto pogresi u tajmingu kada da startuje pa napravi faul. Jedino u cemu je dobar je kada se trka sa protivnikom a lopta im bezi pa da ga odnese i ukliza. Visoki stoper Mladosti, cini mi se broj 30 je bio juce, je doktorirao fudbal za njega. Verujem da pola timova u nasoj ligi ima barem jednog stopera koji je bolji od Vujacica.
S

Safet pfc

pre preko 1 godinu

PRODATI I JOS IM PLATITI DA GA UZMU! OCAJAN STOPER...
G

Gostqed

pre preko 1 godinu

Dal' gledaju oni s'oči?
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Prvo neka nesposobna uprava dovede zamenu, pa neka ga onda proda. Prodaju Zdjelara i Jevtovica, a ne dovedu odgovarajuće zamene. Treba nam poluspic, stoper, zadnji vezni i Cumic. Na desnom beku smo slabi, ali tu od domaćih igraca mislim da nemamo neko bolje resenje. Bliži se kraj prelaznog roka, a pojacanja nema nigde... Došao je nov trener, sada je pravi trenutak da se dovedu pojacanja i da se krene sa njihovom adaptacijom.
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Vise nego dobar stoper. Svi vide u kakvom je stanju nas Partizan, pa daju ponude ispod svake cene. Nema nam buducnosti ni na vidiku dok imamo ovu ocajnu,poltronsku upravu.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Vujačić mora ostati u Partizanu i ove sezone jer je jako bitan igrač. Posebno je važna njegova uloga u derbijima. Jer bez njega Katai ne može da igra, tačnije mora da upregne dva vola da ih voza. Ovako bi ostao samo Saničanin bez parnjaka.
D

Dybala10

pre preko 1 godinu

Hahhaha....bas si smesan I zanimljiv...kojeg vaseg stopera je vozao Leonardo,znas li mu ime???
o

oo

pre preko 1 godinu

Salji dalje, ne vracaj
D

Djukela

pre preko 1 godinu

Taman se otvara mesto za Voju Stankovića
Z

Zoi

pre preko 1 godinu

Prodati bez razmisljanja...ocajan igrac. Momak nema srca da stane na loptu sekundu, da razmisli, bitno mu je samo da je napuca pa gde ode. Ocajno markira igrace, jos gore cita igru, spor, jednostavno on je igra za donji deo tabele naseg prvenstva
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Ako ode i on totalni raspad u najavi, pa koliko igraca iz lige bi podigli kvalitet ekipe. Jedva smo se provukli protiv Mladosti sta treba da se desi da bi doveli pojacanja koja evidentno fale.
C

Crvene nakaze

pre preko 1 godinu

Ne silaze sa nasih vesti....
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

PRODAJI ODMAH I ZA DZABE SAMO NEKA IDE!
N

Neki tamo gost

pre preko 1 godinu

Soči izgleda bogat klub kada toliko želi da da za čunj za treniranje slaloma.
n

nikoNece

pre preko 1 godinu

Pa vise nema normalan igrac da hoce u Rusiju,sem nasih i ponekih afrikanaca. Tako da ocekujem uskoro i interesovanje za igrace Javora i Radnika,od strane Rusa. Pa kad bi Gajic, Zdjelar i ovaj otisli tamo,da nije tamo rastur.
V

Vucheta

pre preko 1 godinu

Prodavajte odmah!
G

Gost9999

pre preko 1 godinu

poklonite ga, platite njima da ga vode!
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Partizan ne smije da ga proda, jer nema zamjenu za njega.
J

Jankos

pre preko 1 godinu

Svako može njega da zameni
V

Veš mašina, junica, ford capri, i 'ektar zeml

pre preko 1 godinu

Sve to Partizan daje u miraz, samo da neko uzme ovo čudo, kad ima loptu u nogama njemu se znoj trese na čelu.
G

Gossbst

pre preko 1 godinu

Ajde i njega prodajte pa da odete, poslednje pare uzmite i da odemo u drugu ligu
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Milion dinara je mnogo,on je igrac za Decic,Grbalj,Zetu...u Vosi nije imao mesta,strasan netalenat,kad vidim covek starter u partizanu...strasno...spor,citanje igre nula,postavljanje -5,ma decic i ni makac...
G

Gostee

pre preko 1 godinu

Pa onda ne znam sta je stanojevemic uradio prosle sezone da budemo klub sa najmanje primljenih golova
M

Monterooi

pre preko 1 godinu

Pa igrao iza lopte,svi rezultati bili 0-3
b

batabane

pre preko 1 godinu

Ma nemaju poima ovi iz Socija,ti znas,ti se razumes Za koga je batabane govorio da nije los,dobio je i potvrdu od angazmana nekog kluba.Vitas,Zdjelar, i sad Vujacic.Gde je otisao Miljkovic,Brezancic,itd...
D

Debeli profa

pre preko 1 godinu

Oce li "serdar" dobiti unapredjenje, da bude mozda knez, admiral ili generalisimus 😜
J

Jok

pre preko 1 godinu

bogom mi.
S

S1

pre preko 1 godinu

E da je Iliev ostao ova ponuda bi bila 10 mil, al bi se cekao Napoli da ponudi 20
J

John585

pre preko 1 godinu

Čekaj, ko kome daje milku!? Partizan Sočiju?
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Ako ovi daju 1m, ja ga vozim do Socija o svom trosku, samo da ga vise ne gledam!
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Dajte ga odmah!
Y

YAYAt

pre preko 1 godinu

jel to onaj som sto ga je Katai upecao I stavio u mrezu?
G

Gostkavagaha

pre preko 1 godinu

Ne to je Boban Bajkovic lave
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Тај, један од многих које је Катаи понизио. Мислим да гробари имају ноћне море од њега. И играчи и навијачи.
G

Gost42

pre preko 1 godinu

Dobro je da ste Leonarda zaboravili...
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Jel se to otvara novo radno mesto za decu iz omladinske skole, za nekog novog stopera??? Ili ce bas morati da zapnu I dovedu pojacanje na mesto stopera.

vujnovic.stefan14@gmail.com

pre preko 1 godinu

nije problem koliko para daju, problem je sto fali igrac na svakoj poziciji, negde glavni negde rezervni ako on ode partizan nema ni to malo odbrane sto je imao..
S

SrecaNisuVideli

pre preko 1 godinu

Sreća po propali i smešni klub da Rusi nisu gledali kako ga je Katai vozio na ringišpilu. Biće on dobar grejač klupe kao i Zdjelar šampion, a ide zima i ogrev je sve skuplji:))))
S

Sreća

pre preko 1 godinu

Sreća da su Španci gledali Degeneka pa kupili Sadika.
G

Gostpoipoi

pre preko 1 godinu

Realnost: Soci nudi 200k, ostalo daje drzava 😁
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Legendo, dobar si bio zadnje 2 godine...evidentan je napredak u igri...hvataj prvi avion i puno srece u nastavku karijere...🔝✈️
?

?!?!

pre preko 1 godinu

Šta sad, kao Rusi imaju plina ali nemaju drva?!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Бомба од понуде. Само не знам ко ће да вам игра.
E

Esex

pre preko 1 godinu

Vujacic vredi oko 1,5 do 2 miliona..nije los koliko ga pljuju.jednostavno je ceo tim u kanalu pa i on deluje slabije..inace,partizan nema zamenu za njega al uprava ce ga utopiti dok su jos uvek tu da uzmu jos koji evro u dzep.sramota.
b

bob.f

pre preko 1 godinu

odmah nista ne cekati

Bojank91

pre preko 1 godinu

Baraž mu je namestio kičmu, sad je spremniji nego ikad!
K

Koan

pre preko 1 godinu

Kad su neki za Megvajera dali tolike novce ,vala ni Vujačić nije toliko lošiji od onog panja.Jedino nije Englez
N

No

pre preko 1 godinu

Dajte i Lutovca u paketu sa njim.
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Može i Živković:)
J

Jan

pre preko 1 godinu

A živkovića?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Bolje da ga prodamo dok mozemo nego da ga Katai opet pravi budalom.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Brate... Da li si ti normalan? Sta je sa tobom? 100 nika promenis, krades tudje. Dete tebi nije dobro. Definitivno.
S

Stanojee

pre preko 1 godinu

kako kad sam rekao da ne moze da ide ni za 5 koliko su kao i nudili
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Cek jel soci nudi milion za njega ili traze od partizana milion da bi ga uzeli ? Ovo drugo mi je logicnije
S

Sad si

pre preko 1 godinu

ponosan na svoje velike misli...
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ma prodajte ga,sta ima veze,ionako smo sve rasprodali,igrace Vucelic i Vazura.
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Srce ima,ima i hrabrosti (da ne kažem nešto drugo)sa time nadoknadjuje nedostatke u odbrani. Mnogi ga pljuju,a zaboravljaju gol protiv Santa Clare u gostima,a da je dao gol protiv Genta u Beogradu dizali bi ga u Zvezde. Milion je dobar iznos,to treba prihvatiti.
M

Mikula

pre preko 1 godinu

Odmah prihvatiti ponudu juče zamalo dva gola da prime preko njega.
X

XD

pre preko 1 godinu

Jaooo nama. Kada su sada skupa drva šte će biti na zimu kada zaveje.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Mali Mihajlo Ilić za Vujačića i Saničanina Jap Stam lično.
V

VAR

pre preko 1 godinu

ili što bi reko Milojko Pantić, Jamp Stamp
I

Insajder 81

pre preko 1 godinu

Odbijena je ponuda, traže se privatni časovi solfeđa kod Čajkovskog za decu svih iz uprave, i doživotna letovanja u Sočiju sa apartmanima na poklon za gospodu iz uprave, i da uvek u apartmanima ima tompusa i viskija u domaćinskim količinama, kao i još neke pojedinosti koje nisu za oči javnosti.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Samo su Stanoje i selektor Crne Gore videli nešto u ovom momku, s tim što selektor nema puno opcija pa mora njega da stavi u tim, a šta li je u Stanojevoj glavi bilo, pitam se. Jak, visok, stamen, idealan za izbacivača u Trokaderu.
P

Pećko Pivo

pre preko 1 godinu

Šta je u Stanojevićevoj glavi? Nema tamo ništa, prazno.
R

ROX

pre preko 1 godinu

Uzmi milion dok još ima neupućenih koji nude toliko. Za taj milion se može naći neko talentovano dete, pa neka igra i razvija se.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Nuđeno 2,2 miliona, a sada 1 milion. I po tome se vidi koliko je Partizan u krizi.
J

Jh

pre preko 1 godinu

Placamo putne troskove😂
P

Putuj igumane....

pre preko 1 godinu

PRODAJI ODMAH !!!!
J

Jan

pre preko 1 godinu

Odmah, ali odmah ga pustite. Treba u ruku da ih poljubimo ako daju milion za ovog. Dečko ne zna gde se nalazi.
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Nisam jedan od dezurnih hejtera, ali aek komotno po 2 komada daje u dvomecu partizanu, prethodne sezone protiv flore i anortozisa ne moze clean sheet da se obezbedi, a fejnord nas torpedovao.. Pored doticnog se katai nadavao golova glavom, a kataiju je ofanzivno sve super, a skok igra ponajmanje, ko da kupi ovo? Zeta i buducnost su njegova mera.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Istina. Pored ovog Sanicanin propao a za reprezentaciju Bosne kidao pre toga. Ovaj veze nema. Jos mu dva stopera pored njega treba, da krpe rupe.
G

Gostststst

pre preko 1 godinu

Joooj fudbale, za sta se nudi milion…
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Za svakoga, Realno, milion u fudbalu je danas nista.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

I sta cemo sad?I sta cemo sad?
t

to

pre preko 1 godinu

ode vule
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Slika kao scena iz nekog filma o najezdi zombija.
G

Ghost17

pre preko 1 godinu

Za milion ja ga nosim na krkace do Socija 😂
Б

Бацили

pre preko 1 godinu

У рупу милионче вујачић је рупа васиона у одбрани
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Oni nisu normalni, ovakvih drvoseca mogu da pokupe po kamion za pola sata tamo oko Niksica ako zadju po brdima. Milion za lenjost, taksa na glupost.
K

Kao tebe

pre preko 1 godinu

niko da posece smoru drveni...mrs .
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Uuu to bi ti bilo jako pametno, posle bi samo ugljen dioksid udisao.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Jedan od komentara kakav je igrac se desio na sinocnoj utakmici 😂 "igraci mladosta pustaju Vujacica da centrira"