Luis Ibanjez u dresu Crvene zvezde
Luis Ibanjez u dresu Crvene zvezde

Šok vest: Luis Ibanjez u Grafičaru!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 16:00

Argentinac potpisuje za Zvezdinu filijalu

Šokantna vest stiže sa terena Prve lige Srbije, odnosno Senjaka. Nekadašnji levi bek Crvene zvezde i jedan od najboljih stranaca u novijoj istoriji crveno-belih Luis Ibanjez igraće naredne sezone u dresu Grafičara, saznaje MOZZART Sport.

Popularni Lučo prethodne dve godine branio je boje Zrinsjkog, odakle je otišao kao slobodan igrač. Temperamentni Argentinac trebalo bi već ovog popodneva da se pridruži novim klupskim saigračima. Kako se može čuti, transfer je aminovao i šef stručnog štaba Zvezdine filijale Boško Đurovski...

Izabrane vesti

Pored zagrebačkog Dinama, Luis Ibanjez je najbolji period karijere proveo u Crvenoj zvezdi. On je stigao u Ljutice Bogdana lewta 2015. godine i postao jedan od najboljih igrača šampionskog tima. Postigao je 12 golova i upisao 15 asistencija, i sjajnim prekidima lomio nekoliko velikih utakmica. Bio je strelac i u 151. večitom derbiju, kada je definitivno ušao pod kožu navijača.

Pored sjajne levice demonstirao je veliku srčanost i odanost, pa i danas pristalice crveno-belih u superlativima govore o iskusnom levom beku. Posle godinu dana u Ljutice Bogddana otišao je u Trabzon za 1,3 miliona evra. Od tada mu je karijera u blagom padu. Pored kluba sa obala Crnog Mora igrao je i na pozajmici u Karabuku, da bi poslednje dve sezone proveo u Bosni i Hercegovini.

Iako je daleko od zenita očekuje se da Luis Ibanjez ima veliki uticaj na igru Grafičara i pre svega pomogne iskustvom tzimu koji će i ove sezone biti krcat igračima iz omladinske škole srpskog šampiona.


tagovi

Luis IbanjezGrafičar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara