Matija Nastasić (©Starsport)
Matija Nastasić (©Starsport)

Srđan Babić na spisku zbog Nastasićevog otkaza

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.24. | 10:25

Štoper Majorke neće igrati protiv Rusije i Kipra

Širi spisak, kraći spisak, dopuna, pa razjašnjenje. O naknadnom pozivu Dragana Stojkovića Piksija za Srđana Babića, samo nekoliko sati nakon što je selektor i skratio širi spisak od 29 igrača za šest imena.

Babić je isprva otpao, pa se onda vratio, u startu je to izgledalo malo čudno, ali sada je postalo jasno. Kako navodi Informer, Babić će biti deo reprezentacije Srbije za prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom zato što to neće biti slučaj sa Matijom Nastasićem.

Izabrane vesti

Štoper Majorke, navodi dalje Informer, obavestio je Stojkovića da se neće pojaviti na okupljanju u Staroj Pazovi. Razlozi takve odluke trenutno nisu poznati. Nastasić je igrao svih 90 minuta u meču sa Barselnom i u Španiji nije bilo nikakvih vesti o eventualnoj povredi.

Nastasić jeste u prošlosti imao jedan period kada nije želeo da igra za reprezentaciju, ali to je bilo još dok je na klupi Orlova sedeo Mladen Krstajić. Piksi ga je vratio u tim posle dve godine odsustva, dva puta mu dao i kapitensku traku, ali treba reći i da je Nastasić dva puta precrtavan na poslednjem filteru pred odlazak na Svetsko prvenstvo. Prvi put 2018, a potom i 2022, mada je tada već imao problema sa povredom.

No, da sačekamo neka zvanična objašnjenja pa da vidimo o čemu se radi.

Protiv Rusije i Kipra, na štoperskim pozicijama: Nikola Milenković (Fjorentina), Erhan Mašović (Bohum), Strahinja Eraković (Zenit), Strahinja Pavlović (Salcburg), na kraju i Srđan Babić.



tagovi

Matija Nastasićfudbalska reprezentacija SrbijeDragan Stojković PiksifssFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara