SRBIJA SPECIJAL: Mogu li Mitrović i Vlahović do dva gola u Kataru? Koliko će Orlovi imati kornera, penala, kartona...

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 09:19

Bogata ponuda Mozzarta

Fudbalska euforija trese Srbiju. Večeras (20.00) će nacija biti kraj malih ekrana, gledati Piksijeve Orlove protiv prvog favorita za titulu u Kataru, Brazila. Može li Srbija da parira Nejmaru i drugovima, imamo li leka za granitnu odbranu Selesaa? Odbrojavanje je završeno.

MOZZART je spremio bogatu ponudu - SRBIJA SPECIJAL. Možete da se pogađate koliko će pogodaka na Mundijalu da postignu Vlahović, Mitrović, Tadić… Koliko ćemo dobiti žutih i crvenih kartona, koliko ćemo izvesti kornera, da li će nam biti dosuđen jedanaesterac na Mundijalu, da li ćemo dati gol van šesnaesterca?

Izabrane vesti

Golovi se očekuje od udarnog tandema napadača, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića. Granica na napadače Fulama i Juventusa je po 1,5. Ako igrate na MitroGOLa da će postići dva pogotka na Mundijalu u Kataru, kvota je 2,03, dok je na Vlahovića 2,29. Ako ne verujete u njjih, onda možete da igrate da će postići samo gol ili da se neće upisati u listu strelaca. Ako Mitrović ne bude dao dva pogotka, kvota je 1,70, a na Vlahovića je 1,55. Možete da zaradite sumu 1,85 puta veću uod uložene, ako naš udarni tandem napadača zajedno postignu bar tri gola.

20.00: (1,57) Brazil (4,30) Srbija (6,25)

Od ostalih naših reprezentativaca najbolje se kotiraju Dušan Tadić i Sergej Milnković Savić. Ako kapiten Srbije zatrese mrežu u Kataru, kvota je 1,85, a ako SMS pogodi, onda je 1,95. Tu su i kvote za ostale, Filip Kostić – 2,70, Luka Jović – 3,20, Nemanja Radonjić – 3,120, Andrija Živković – 6,00.

Za kladioce koji vole da jure velike kvote, tu je poslastica – Srbija ne prima gol na SP – kvota čak 200. Ako jednom pogodimo mrežu u sudijskoj nadoknadi, koeficijent je baš primamljiv – 8,50.

Granica na broj kornera je 16,5, žutih kartona 9,50. Ako budemo imali bar jedan crveni karton, kvota je 2,41. Pogodak iz slobodnog udarca vredi sedam puta veću sumu od uložene, dok je granica na broj udaraca u okvir gola - 13,5. Ako damo gol van 16 metara, kvota je 4,00.

OVDE pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA za SRBIJA SPECIJAL.

BUDI POBEDNIK.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------



tagovi

Orlovi 2022Katar2022fudbalska reprezentacija SrbijeDušan VlahovićDušan TadićFilip KostićAleksandar MitrovićDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara