(©Reuters)
(©Reuters)

Šta bi sa Partizanovom tužbom? Asanu novi ugovor u Bohumu

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.09.23. | 14:33

Japanac produžava boravak u Bundesligi

Kada je Takuma Asano iznenada spakovao stvari i bez pozdrava otišao iz Beograda u proleće 2021. godine, iz Partizana su najavili tužbu protiv Japanca.

A, onda i protiv Bohuma, nemačkog kluba, za koji je Asano potpisao dva meseca kasnije. Tvrdili su u Humskoj da japanski napadač nije imao osnova za jednostrani raskid ugovora, te da će Nemci morati da plate obeštećenje.

Izabrane vesti

Ali štošta su iz Partizana pričali poslednjih godina, pa od toga – ništa. Tako ni od tužbe protiv Asana i Bohuma, svi su izgledi. Prošlo je od tada više od dve godine, a japanski fudbaler je i dalje u Bohumu i potpisaće uskoro novi ugovor.

Čelnici bundesligaškog kluba su zadovoljni Asanovim igrama, on je ove sezone na šest utakmica na dva fronta postigao tri gola. A, otkako je došao u Bohum deset puta se ukupno upisao u strelce, uz šest asistencija. U klubu smatraju da je to dovoljno dobro, pa je Japancu ponuđen nastavak saradnje i očekuje se da to prihvati.

Pre Partizana i Bohuma Takuma Asano je igrao za Štutgart, Hanover, bio je pod ugovorom sa Arsenalom, a u domovini je branio boje Hirošime.


tagovi

Takuma AsanoBohumBundesligaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara