Šta gledaš, glupane? Mesi kakvog do sada niste videli šokirao u prepirci sa Holanđanima

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.12.22. | 02:43

Kapiten Gaučosa ozbiljno bio besan, uprkos velikom slavlju svoje selekcije

Iako su prošli u polufinale, Argentinci su daleko bili nervozniji od Holanđana posle dramatičnog četvrtfinalnog okršaja koji je odlučen nakon drame u penal seriji.

Pritisku je ozbiljno podlegao i jedan od najboljih igrača današnjice Lionel Mesi, koji je posle meča imao verbalni konflikt sa selektorom Holandije Lujom van Galom, a potom i as nekim igračima protivničke selekcije.

Izabrane vesti

Prvi susret se dogodio na terenu, gde je Mesi zamerio iskusnom strategu zbog komentara uoči utakmice, a onda se susreo sa Vutom Veghorstom u tunelu, posle čega je usledila reakcija asa Gaučosa na kakvu do sada nismo bili naviknuti.

"Šta gledaš, glupane? Hajde, beži tamo!", rekao je ljutito Mesi.

Kasnije je detaljnije objasnio šta je konkretno zamerio najstarijem treneru na Mundijalu.

"Osetio sam nepoštovanje od starne Van Gala posle njegovih komentara pre utakmice. Neki holandski igrači su previše pričali i tokom samog meča. Van Gal priča da igra dobar fudbal, a onda ubaci dva visoka igrača i gađa ih dugim loptama. Zaslužili smo da prođemo dalje i to se dogodilo", rekao je Mesi.

Komentar za Van Galovo ponašanje takođe je imao i Emilijano Martinez, koji je bio ozbiljno ljut posle meča.

"Čuo sam Van Gala koji kaže 'imamo prednost na penale, ako budu sigurno pođujemo'. Mislim da treb da drži jezik za zubima", dodao je Martinez.

Argentina će u polufinalu narednog utorka od 20 časova na megdan Hrvatskoj. Sa druge strane, Van Gal je posle eliminacije sa turnira poručio da napušta kormilo Holandije.



tagovi

Lionel MesiLuj van Gal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara