Komentari na vest

Stanković napada Milojevićev rekord – 50 ligaških utakmica bez poraza za najduži niz na svetu

F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
R

Raša P

pre preko 2 godine

Miloje je oživeo Zvezdu i vratio joj stari sjaj!!! Deki uspešno nastavlja. Raspravu o derbijima treba završiti činjenicom da Zvezda ima 18 pobeda više.
P

Psihijatar

pre preko 2 godine

Vucic je "oziveo" zvezdu, kakav bre miloje. U Srbiji ne radi nijedan ozbiljan trener. Kod nas o tome jos odlucuju Djoric i slicni, koji jos zive u vremenu Madere i Miljana Miljanica. Mi smo po tom pitanju a i shvatanju i poimanju fudbala jos uvijek u kamenom dobu.
G

Gost88

pre preko 2 godine

Pocetak teksta Zvezdin najduži niz na svetu 56 utakmica. Kraj teksta - Steaua 104 meca. Eo pametan nisam
G

Gost11

pre preko 2 godine

Staeuin niz je najduzi ikada, a Zvezdin najduzi aktivan, koji jos uvek traje u ovom trenutku
b

bruka

pre preko 2 godine

Trenutni najduzi niz druze, citaj kako pise sto rece Vuk :)
G

Gost999

pre preko 2 godine

@951357 i ostali.. u zadnje cetiri godine derbija prvensvtenih tri pobjede CZ (dva puta po 2:1, Ben/Vukanovic, Radonjic/Pesic i jedna od 1:0, zadnja kad je Ivanic dao gol..) Tri pobjede partizana (1:0 Leonardo, 1:3, i 2:0 to se sjecate ko je dao golove). Ostalo remiji. Kad se uzme i kup u obzir tri pobjede Partizana od po 1:0 (Milenkovic, Ostojic, Natho) i sad remi zadnji, ali eto dobili ste na penale, pa nek se pise vama. I o ci vi pricate? U najmanju ruku je isti uspjeh, a ako vagne ma neciju stranu, onda je Partizan malo bolji. A vi mozete lagati koliko hocete, ovo su cinjenice.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

U vreme Milojeve "dominacije" zna se šta je bio kamen u cipeli. A ne mislim na PSG :)
D

Dr.@Gost999

pre preko 2 godine

Druze nije istina. Te utakmice sa Leonardom itd su bile pre pet godina, u sezoni 2016/17. Zadnje cetiri sezone su 2017/18, 2018/19, 2019/20, i 2020//21. U te 4 sezone Zvezda je bila 4 puta za redom sampion i imala je bolji skor u prvenstvenim derbija, U te 4 sezone je odigrano 10 prvenstvenih derbija, Zvezda je dobila ta 3 sto si nabrojao a Partizan samo 1. Znaci Zvezda je uspesnija u prvenstvenim derbijima u vreme osvajanja zadjih cetiri titule. Kup: 2017/18 nije igran derbi u kupu a Partizan je bio uspesniji 2018/19 i uzeo je kup. 2019/20 je opet Partizan dobio derbi u kupu ali je kup onda uzela Vojvodina a u sezoni 2020/21 Zvezda je pobedila Partizan na penale i uzela kup. Nemojte samo govoriti kako pobeda na penale nije pobeda. Da podsetim samo na Anderleht, Njukastl, Soci... U sezoni 2021/22 igran jedan derbi i to nereseno na JNA. Partizan vec cetiri derbija za redom nije pobedio a u prvenstvu nije pobedio vec dve godine, od 2019. Sve se moze proveriti. Ukupan skor: 110 pobeda Zvezda 81 pobeda Partizana. Gol razlika +55 za Zvezdu.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Lepo je praviti neke rekorde. Liga nam je smešna, kvalitet ako sklonimo CZ I JSD, je na nivou Nemačke i Engleske četvrte lige, koje su amaterske. Čak se i tamo igra žešće i brže. Osim dva naša najveća kluba, mi nemamo treći klub koji bi mogao da Igra grupu ni u LK. Nešto mora da se menja, na prvom mestu sistem finansiranja. A o stadionima i terenima neću ni da pričam.
k

kkkkkkkk

pre preko 2 godine

Ja kao zvezdas ne dajem na vaznost ovim glupostima.U ovoj jadnoj ligi od koga da izgubimo i mi i groblje? Kakvi rekordi crni...sramota cemu se pojedinci raduju .
T

Transparentnost

pre preko 2 godine

Steaua ostvarila rekordni niz dok je vladao Causesku, Zvezda drzi trenutni niz za vreme vladavine...
9

951357

pre preko 2 godine

Zvezda trpa i u Evropi i u prvenstvu, a i vas usput. Da ste bolji, valjda biste pobedili neku. Vi trpate samo kad se neko skloni.
N

Nemusgg4z

pre preko 2 godine

Idemo do 100 šta im teško.
M

Malj

pre preko 2 godine

Treba biti niz pobeda do kraja sezone, jer su ovi kroati zatvorili sve sem derbija
S

Svasta

pre preko 2 godine

Kako to Milojevic nije izgubio, pa ovde nas navijaci partizana ubedjuju kako je partizan "ponizavao" Milojevica u svakom derbiju
M

Mikooo

pre preko 2 godine

3 pobede Partizana, 1 pobeda Zvezde... i sijaset remija...nije ponižavan, ali nikakav uspeh nije ni imao, 2 od 3 pobede su bile u kupu. Svakako sasvim solidan trener.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Pa u toj eri dominacije ostao Partizan kao kamen u cipeli. Nikad jača Zvezda i na derbijima prc.
9

951357

pre preko 2 godine

@Mikooo - koje je to 3 prvenstvene pobede imao Partizan? Miloja ste jednom pobedili koliko znam, a i to nakon poništavanja čistog gola Zvezde i sastanka klubova, sudija i predsednika saveza pre utakmice.
m

mirko oo

pre preko 2 godine

i plus sa milojevicem uopste nije negativan rekord u derbijima.Pukao je jedan 2 0 u ligi i jedan u kupu u finalu.Drugi poraz u kupu je bio prvi derbi stankovica.
V

Vuc

pre preko 2 godine

11 derbija zaredom u prvenstvu i samo 1 pobeda Partizana za ove 4 godine.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

@Vuc ne bi ti škodilo da budeš malo pošten, bar malo pa da kažeš da je u tih 11 čak 8 nerešenih. To "malo" menja tvoju slepu statistiku.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

@Mikooo molim???kakva 1 pobeda Zvezde???4 titule,u 3 pozitivan skor sa vama u ligi,gde zivis ti?
l

lol12

pre preko 2 godine

Napao bi i Stanoje ali igra Zvezda u istoj ligi pa mu prekida nizove
B

Bolek

pre preko 2 godine

Stankela trenutno drži svetski rekord u neporaženosti. Da ponovim, svetski rekord. Partizan nije ni blizu tog rekorda ali ti svejedno pričaš o nekim Partizanovim nizovima. Ono kad svetski rekorderi prozivaju nekoga za sklanjalice.
l

lol12

pre preko 2 godine

Pa da ali vi nama ne mozete da prekinete niz a mi smo vama to radili.U tome je poenta i pokazatelj ciji su nizovi lazni