Stanković petardirao gradskog rivala, pa pričao o Đokoviću

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.02.24. | 13:27

„Jeste Aleksandar Pešić postigao dva gola, ali su Vingo i Sise imali sjajan performans“, poručio srpski stručnjak

Poraz od Olimpijakosa i ispadanje iz Evrope nisu ostavile posledice na igračke i stručni štab Ferencvaroša. Srpski stručnjak na klupi Fradija Dejan Stanković izvojevao je jednu od najvažnijih pobeda od kada sedi na klupi mađarskog velikana.

Veliki gradski rival Ujpešt demoliran je na svo bunjištu (5:0), uz dva gola Vrage i srpskog napadača Aleksandra Pešića. Ferenc je i dalje u ozbiljnoj trci sa Paksom za naslov šampiona, mada je jasno da je Stankovićev tim (bod manje i meč manje) veliki favorit.

Izabrane vesti

Posebno, posle partije na stadionu Ujpešta, koju mediji u Mađarskoj glorifikuju rečima da je Ferencvaroš odigrao kao Novak Đoković.

„Mi ne igramo tenis. Mogu samo da pošaljem veliki pozdrav mom bratu Novaku. Ostalo mi je samo da čestitam igračima na neverovatnoj partiji. Bili smo sjajni u završnici, organizaciji. Čestitke zaslužuje i moj stručni štab“, poručio je Dejan Stanković.

Odlično izdanje imao je i bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić. On je ušao u igru u 68. minutu i uspeo da postigne dva gola.

„Zadovoljan sam zbog svih igrača, posebno Pešića. Postigao je dva lepa gola. Ali naša dva odbrambena igrača, Vingo i Sise. Za mene oni su bili na top nivou danas. Odigrali su neverovatno. Od kada sam došao u Ferencvaroš nikada nisu bili bolji. Presing, markiranje, pozicioniranje. Odradili su sve“.


tagovi

Dejan StankovićFerencvaroš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara