Komentari na vest

Stanković pred TSC: Sa Krstajićem sam voleo da zapevam, čeka nas mini-derbi; Nije nam cilj 100 golova

F

Familija

pre oko 3 godine

Samo napred majstori
m

mile jna

pre oko 3 godine

ma koji krstajic dobio pedelu u nemackoj tesku ,lazovic ga na derbiju skolovo ,dok je ovaj iz bunkera trolovo
Ž

Živorad žika živac

pre oko 3 godine

Bravo ti ga na Terzetu Mrkela i Deketa. Samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. A be šo smo utepali Milanezi. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci. Deketa je bijo vreriki fudbalist, će bidne i verlki trener. Živeo drug Zvezdan i drug Mitka. Doživotna ugovor na nji. Na pred Zvezda lej, na pred Zvezda lej.
k

koji kralj

pre oko 3 godine

Napred zvezda lej HAHAHAHAHAHAHHAH bravo kralju ovo je pisanje
H

Hehehehehe

pre oko 3 godine

@@@Koji kralj. Ceo Žiletov tekst je upiš. Odavno se nisam smejao ovoliko. Ludilo oooo.
S

Smehotres

pre oko 3 godine

Ovome samo klinci mogu da se smeju... Krš humor...

Delija

pre oko 3 godine

@koji Kralj hahahah ti si ludji od njega hahaha
t

tumbasi

pre oko 3 godine

dal ce i protiv nas da izvedu drugi tim i da ih zabole za gol protivnika....ahaaammm,protiv nas ce sad da grizu do smrti,a gromadu pustili ono blammmm,al neka pobedicemo jer nama ne treba pomoc nikakva,pusa tudjmanovciiii,dz se nadate
s

sudija

pre oko 3 godine

Po mom mišljenju 2 naredna kola protiv TSCa i Čukaričkog su najbitnija za Zvezdu jer posle toga do kraja prvenstva od težih, odnosno zahtevnijih utakmica jedino imamo derbi sa partizanom kod kuće i to je to.
G

Gost1234

pre oko 3 godine

nadam se da ce posle ove utakmice samo krsta pevati
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

A voleo bih da se otvore i pokusaju da se nadigravaju pa da ih onda razmontiramo i pokazemo koliko ovaj "trener" i bivsi "selektor" nema pojma sa zivotom i ovom igrom.
G

Gost_229

pre oko 3 godine

"Očekujem da će i TSC igrati dosta čvrsto kao što je to bio slučaj i sa ekipama protiv kojih smo igrali u prethodnom periodu." Хахахах еее мој Деки, значи очекујеш склањалицу као и до сад... Не брини 7. априла неће бити склањалице.. ;-*
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Jel to mislis na TSC koji je pet startera ostavio na klupi na mecu sa Partizanom? Jedan Novi Pazar je morao da odmara dva najbolja igraca protiv vas. Zalosno
g

gost Pik

pre oko 3 godine

U kojoj zabludi su ovi glodari. Veruju slepo. Jadni miševi, predvođeni Pacojem. Nikada goru ekipu nisu imali, a sklanjalice iz kola u kolo! Sramotni licemeri!
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Cuj sklanjalicu? E moj decko , je l se tako sklanjaju PSGu , Bajernu ili Sitiju u njihovim ligama?Mi ne mozemo , naravno , da se poredimo sa njima ali u nasim okvirima i na nasem nivou smo dominantni kao i oni u svojim ligama. Znas i sam to i znas vrlo dobro kome se ovde sklanjaju i sviraju penale i znam da te boli sto ti je klub upropascen i u nevolji.
K

Koj Moj

pre oko 3 godine

Dali to ti kažeš da će grobar Krstajić da se skloni Zvezdi ?? Au brate pa vi više ne znate šta pričate.
A

A c a

pre oko 3 godine

Krstaja uživa još otkako je dobio pedalu u Nemačkoj. Tole titule, pomoćnik selektora, selektor, sad trener, još samo da bude predsednik saveza. Sutra će ga Mister školovati.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Pedalu u Nemackoj? Druze da tebe roditelji cene kao njega Nemci gde bi ti bio kraj.