Komentari na vest

Stanojević: Derbi niko ne spominje... Imamo velike budžete, zato pravimo dugačke nizove pobeda

f

fkv

pre oko 3 godine

Dva lopova se svadjaju ko je manji lopov :)
A

As

pre oko 3 godine

Sta to znaci Partizanu da pobedi sve kad zvezda ne sme ni jednom izgubiti. Pa ako Partizan namesta bio bi 1.a ne 2.haha
J

Jesi li

pre oko 3 godine

Jesi li ti odgledao i jednu skorašnju utakmicu partizana?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Mislim da ce reprezentacija kvalifikacije zavrsiti odmah na pocetku jer Piksi ulazi u tri odlucujuca meca bez ijedne utakmice.A sto se tice dva NAJNAMESTENIJA niza pobeda na svetu sto je cinjenica koju niko ne moze da pobije videcemo u derbiju ciji je niz smesniji.
z

ziveo sarloa

pre oko 3 godine

uff jedva cekam derbi,kad nam dodjete na noge na marakanu ima da vas nema,tamo nece biti vasih sudija pa da vam poklanjaju sigurne penale kad zagusti,upamtite to dobro!
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Ma važi sve, bitno je samo jel igra Degenek?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Nama sudije pomazu?!Pa ko je u poslednjem derbiju priredio vatromet zbog gola iz penala?!Zadnji gol iz igre u derbiju ste dali 2019 i to na prolece.
G

Gost33

pre oko 3 godine

Navijac sam zvezde, ali realno nije partizan uopste slab, to pokazuju cinjenice da nam u poslednjih 5 godina bude izuzetno tesko, tako ce biti i ovaj derbi, a za to su sve krivi novinari koju spinuju da je zvezda mnogo jaca i da ce dobiti 3,4 nula lagano, pa i da imamo duplo skuplji tim to ne znaci da cemo lagano da dobijemo, sto smo videli i u evropi gde je milan 10 puta skuplji tim pa mista nije bio bolji odlucile su nijanse to jeste nedostatak koncentracije
O

Onyx

pre oko 3 godine

Tesko je to objasniti genijalcima. Neka bude vise derbi kako bi trebao da bude, a nek vetar nosi sta budale svaki dan pisu. Sportski pozdrav
G

Gost614

pre oko 3 godine

Mi i kad smo slali sms poruke da spasimo Zvezdu, kad smo bili na dnu smo igrali sa mudima, grobari prosli derbi na JNA imali 30% posed, sramotno.
K

Koma

pre oko 3 godine

Bilo bi i glupo da je Partizan slab, tamo igraju bivši igrači Arsenala, Liverpula, Junajteda, CSKA, PSG, Olimpijakosa, Rome, a u Zvezdi igraju bivši igrači Grafičara, Krila, Pogona, Radničkog, Rada, Napretka, Vojvodine, beloruske fabrike traktora, pa ti vidi.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Evo vidis
S

Senior

pre oko 3 godine

Vi niste igrali sa mudima nikad jos od prosineckog. Vadite se na taj zadnji derbi kao da ste pobedili 5 0, ustv samo imali jalovi posed lopte i jedva izjednacili iz penala.
:

:-)

pre oko 3 godine

Stanoje sprema autobus za derbi, I to zglobni :-)
G

Gostsamja

pre oko 3 godine

ja sad ne razumem, pa groBari pricaju kako u celoj evropi samo Zvezda pravi niz pobeda, kako sada Partizan ima duzi niz od Zvezde???? nista mi nije jasno, cek, jel namesta Zvezda ili Partizan?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Evo da ti objasnim:ZVEZDA NAMESTA A PARTIZAN SUDIJE NE KRADU KAO NEKAD!
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Pa, ukljuci malo mozak, pa ti mozda i bude nesto jasno. U principu, treba samo malo da pogledas na tabelu i to je to za vecinu iole inteligentnih ljudi, pa ti sad vidi gdje ti stojis na toj ljestvici. Partizan (po tebi) namjesta i opet je i pored niza od tih 15 uzastopnih pobjeda DRUGI. Kako to objasnjavas? Da li kontas koliki je onda zapravo "niz" tvoje Zvezde kad je i pored ovog Partizanovog rekordnog niza PRVA? Ponavljam, ako si iole inteligentan, vise od ovoga ti nebi trebalo da skontas koliko lupas.
s

svasta

pre oko 3 godine

Zamisli ti taj tuzni mozak koji stavi Pantica kao profilnu sliku .sacuvaj me boze....
:

:-)

pre oko 3 godine

Pa to je verovatno on, stavio svoju sliku :-) Kažu I da je Tegi aktivan na sportskim portalima :-)
S

Spaja

pre oko 3 godine

Još jednom da pitam: Ko je trener Zvezde i kada će o njemu neki članak?
G

Gost446

pre oko 3 godine

zvezda nasne zanima
S

Spaja

pre oko 3 godine

Tebe mnogo što-šta nije zanimalo u životu.Počev od maternjeg jezika.
T

TokyoBari91

pre oko 3 godine

DERBI je SAMO jedna utakmica i nosi takodje SAMO tri boda! Da bi uzeo titulu mora da si celu sezonu konstantan! Zvezda je dokazala kvalitet osvojivsi u Ligi Evrope,u grupi protiv Genta,Hofenhajma i Libereca za Srpske klubove REKORDNIH 11 bodova! Da ne pricamo o izvanrednom fudbalu koji je prikazala protiv najjaceg tima Italije,Milana sa kojim je bila minimum ravnopravna. Videli smo u Mancesteru koliko je taj Milan zapravo jak. I Partizan je protiv Sfintulja i Šarloe pokazao koliko zna. Mnogi ovde osporavaju Zvezdinu proslogodisnju titulu jer nije imala pobedu u derbiju. Verodostojni podaci na Wikipediji (svako moze da proveri) kazu ovako, VRLO JE ZANIMLJIVO: Racunajuci i prvenstvene i kup utakmice u sezonama u kojima su Zvezda ili Partizan osvajali titule, Partizan je do sada osvojio 12 titula sa negativnim skorom u derbiju (od toga 7 titula bez pobede u derbiju u toj sezoni) a Zvezda 9 titula sa negativnim skorom (od toga 5 puta bez pobede u derbiju). NAJINTERESANTNIJE od svega je, da Partizan od jeseni 2001 do jeseni 2006 u cak 13 utakmica za redom (11 u prvenstvu i 2 u kupu) nije pobedio Zvezdu. Na 11 od tih 13 utakmica bez pobede, Partizan nije dao gol (5 utakmica za redom) a gle cuda, osvojio je u tom periodu cak tri titule !? Dakle 2001/02, 2002/03 i 2004/05, u vreme Zvezdine dominacije u derbiju, Partizan ne uspeva da pobedi na13 derbija za redom ali uzima tri titule !? Sto se o tome ne prica !? Mislite neko je ovde lud !? Dakle grobari, ako tvrdite da su titule bez pobede u derbiju lazne, pocnite prvo od sebe ! Kad izbrojite po tom kriterijumu, vase lažne titule, shvaticete da ce vam se zaostatak u titulama za Zvezdom povecati za jos tri !!!
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Мојне чињеницама и истином на њих, па знаш да су алергични на то. Искључиво патетика, демагогија и лицемерје, то је њихов кординатни систем и универзум биствовања
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Ma važi sve, bitno je samo jel igra Degenek?
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Šta kaže statistika za Degeneka?
K

Kaze ..

pre oko 3 godine

...da je Degenek uzeo 4 titule!

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Vidim da mi se javljaju navijaci crvene zvezde koji u dubini duse znaju da je sve sto pisem tacno! Kazu licemerno je da komentatisem Partizanov niz kao posten a zvezdin kao neposten! Pa koliko galaktikosi imaju kikseva ove sezone osim derbija? Jedan jedini i to kada je promasen poklonjen penal od strane arbitra protiv Javora! Ovde se radi o nekakvoj visegodisnjoj surovoj dominaciji koja je ubedljiva kao i visegodisnja surova dominacija vladajuce partije na izborima! Zli jezici bi rekli da je to povezano jedno sa drugim! A izgleda i da jeste! Ovaj drugi kaze odakle pare kad Partizan nije igrao Evropu; pa od prodaje Sadika, Pavlovica i Stevanovica: cifra izmedju 25 i 30 miliona! Od prilike kao svih 100 gapaktikosa sto su na platnom spisku i puta 2!
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Kalcopolisto, znaci partizan je u rangu Javora posto je Zvezda kiksnula bas protiv ova dva tima...
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

@Kalcopolista i sve grupice navijaca fkp ovako posmatraju fudbal: od svih ekipa iz istocne evrope koje su igrale finale LS (fkp,Steaua,Zvezda) mi smo jedini koji su dali go i to je veci uspjeh nego osvajanje LS.. jedinidalijedinijedinpostipogodak i to
5

5:3

pre oko 3 godine

Kako jedini, pa Zvezda je dala PET komada u finalu. Prosinecki, Binic, Mihajlovic, Belodidc i DARKO PANCEV! Ko ne veruje nek vidi na YT. Hehehe
c

cast 888

pre oko 3 godine

Ima li neko u tom FSS-u da stane Partizanovim filjijalama na put kradja. svim silama hoce da sacuvaju Indjiju jer imaju 6. sigurnih bodova. a kidisu na Zvezdu,a ujedno hoce svim silama da oteraju Novi Pazar u 2.ligu jer im se Pazarci nesklanjaju. Danas se dogodila stravicna kradja u Indjiji,u direktnom duelu za opstanak.
g

gost111

pre oko 3 godine

ima,tek kada stanu vasim filijalama na rep
J

Jodzabn

pre oko 3 godine

Vec se sprema novi intervju sa Stanojem, a u 18:00 ide jedan ekskluzivni sa Krstajicem. Samo budite strpljivi
9

951357

pre oko 3 godine

Ne, ipak nije do bužeta... Svi vidimo kako pravite nizove...
G

Gost1389

pre oko 3 godine

mnogo ste jaki :D redjate pobede uz golove Nahta iz 12 penala.
g

gost111

pre oko 3 godine

sta je tu sporno,covek zna da izvodi jedanaesterce ali prave a ne sa centra
S

Spaja

pre oko 3 godine

Ko je trener Zvezde? Ima li o njemu neki članak?

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Stanojevicu zvezda ima fss, arbitre i filijale! Tu je tajna njene "domimacije"! Od tuda sa tvojim nizom od 15 pobeda nisi smanjio zaostatak ni za jedan bod! Ovo privodjene zvezdasa kokeze je pocetak kraja crveno belog saveza i mutnih radnji kluba iz najdubljeg stadiona na svetu! Ko je gledao njihovih zadnjih nekoliko utalmica protiv tsca, cukarickog te spartaka, ciji igrac, inace bivsi igrac zvezde, nicim izazvan komentarise da nije bila sklanjalica!?!? Zbog cega i kome se pravda ako je mec bio posten?
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Znaci 16 pobeda partizana u nizu je zasluženo i nije sumnjivo, a 15 Zvezde je već jako sumnjivo... E moj licimeru
K

Koma

pre oko 3 godine

Taj ciju sliku drzis na profilu je dovoljno rekao o "postenim utakmicama" jedinog kluba na svetu sa bunkerima ispod stadiona,tako da o postenju dovoljno...
t

titulaaa

pre oko 3 godine

odakle vama pare za tolke bidzete i igrace aa?? kad para od evrope nema i roka vas sarloa dok Zvezda igra sa Milanom egal i zasluzeno je trebala da prodje taj veliki Milan!!! dok vii mozete samo serije pobeda da pravite u ovoj drzavi vec godinama!!! pravi te neke serije u evropi kao Zvezda!!!! ima dosta serija i uspeha u evropi u proslih 5 godina Zvezda zato i moze u nasoj bednoj ligi da pobedjuje al vi ne bi smeli da pobedjujete toliko jer u evropi nema Sns ,Ds, Sps , Tadic,Dacic,pantic,Karadzic,Milisevic,Obilic,Vucelic,vuletic ,Ostojeni sta ti ja znam da vas guraju!!! i da ih ima tamo tamo ne mogu da kradu u Evropi,Nemackoj il gde vec bi ziveli kad bi radili za Uefu!!!!
G

Gostiona Cvz

pre oko 3 godine

Navijas za Partizan a od vecih za Zvezdu, lepo lepo!
E

Ehm

pre oko 3 godine

Pa baš ako si gledao te zadnje Zvezdine utakmice, mogao si da vidiš da protivnici ginu protiv Zvezde, bacaju se na šuteve, a čak i bapadaju. To je zato što je Zvezda igrala protiv timova koji se bore za Evropu. A vi ste stručnjače igrali protiv buranije koja pola nije prešla. Ali, mržnja i neznanje su ti pojeli mozak...

ANALIZA

pre oko 3 godine

Zorane, ovo privođenje Kokeze je početak kraja partizanovog niza, crno belog saveza i mutnih radnji Velje Nevolje na stadionu FK bunker
R

Raul Bobadilla

pre oko 3 godine

Zaista nije bitno sta Zvezda i Partizan imaju ili nemaju....tragicno je to sto ti nemas pomoc psihijatra...
z

zak

pre oko 3 godine

Jadan ti.Pominješ privođenje Kokeze koji sa Zvezdom nema veze, a onaj vaš debeli profa koji vam je potpredsjednik, on je zlatan , je li?Hej, na stadionu vam leglo kriminala i to najgoreg i opet imate obraza druge optuživati za isti i pravite se , kao ludi, nemate pojma o tome.
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

@ANALIZA Jesi li mozda zaboravio gdje je Kokeza radio prije FSS i s kim se ljubio i grlio? Hvala, dovidjenja. A vidi se odmah i kakav si ti licno covjek (ako si dijete, onda izvini – kao djetetu ti mogu oprostiti) kad sad pljujes po istoj osobi u koju si se do prije par godina, vjerujem, kleo isto kao sto se sad kunes u ovu vasu trenutnu upravu sve na celu sa Terzicem koji je dokazan kriminalac (otjerao u grob OFK Beograd, bio na Interpolovoj potjernici, itd).
G

Gosti!al stvarno!

pre oko 3 godine

u pravu je stanoje za budzete ova dva kluba!!! Samo postoji jedna mala ili velika razlika za narod ovaj sto se tice dobijenih para... Zvezda kao sto znamo milione oko 200 miliona je uzela od evrope sa transverima pa i moze da ima po prvi put jaci budzet od svih predhodnih godina!!! a sto se tice partizana za njih nemam odgovor odakle njima pare,budzet i licence i igraci tolki kad nisu od evrope, ima nesto malo od transvera i nesto puno vise od drzave Srbije!!!!
G

Gostrrrrrr

pre oko 3 godine

Ili mi se cini ili ovaj covek svaki drugi dan daje neki intervju? Mozda je preterano?
1

1222

pre oko 3 godine

xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
t

titulaaa

pre oko 3 godine

Samo istina je da je ta Zvezda do tog budzeta i do para koje ima dosla kroz dve lige sampiona i kroz velike uspehe u ligi evrope!!! A sto se tice pantizana procenite sami odakle im budzeti i fond igraca?! od evrope nije sigurno... nesto ne pase kod njih...
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Partizan je mnogo igraca vise prodao od vas i zaradio, ja ne znam.koga ste vi prodali ako ste igrali dve god ligu sampiona
t

titulaaa

pre oko 3 godine

pa ne pase kad im Sns,Ds i drugi guraju godinama ljude i pare u klub i imaju brate i jos se i hvale time umesto da cute! Ne brate moj oni se jos Hvale dok Zvezdu za malo nisu ugasili pre 7,8 godina i jos im nisu dali licencu 2015 godine za Ls i igrao je partizan umesto Zvezde paaa to nigdee nije bilo nikad!!! Sramotaaa.... Iskreno ja zalim Vojvodinu i ona zasluzuje da dobije bar 30 posto para od toliko koliko dobija Partizan!!!!
t

titulaaa

pre oko 3 godine

pricam o parama od ulaska i pobeda i tv prava od lige sampiona a ima i transvera!!!! nisi me razumeo dobro, dok partizan nema nista sem nesto malo od transvera!!!
t

titulaaa

pre oko 3 godine

pricam o parama od ulaska i pobeda i tv prava od lige sampiona a ima i transvera!!!! nisi me razumeo dobro, dok partizan nema nista sem nesto malo od transvera!!!
u

uefa liga sampiona bato!!!

pre oko 3 godine

lepo momak napisao odakle pare partizanu???to sa tim transverima obesi macku o rep i zvezda je napravila transvere al ne prica decko o transverima toliko koliko od tv prava,uefe ,ulaska u ls pobeda u ls, samo ulazak je bio 20 milki jedan a da ne pricamo o ostalom!!!! a vi odkale vama kes bato?????ne moze samo sa sadikom od par miliona da se budzet napravi!!!
g

gost111

pre oko 3 godine

vama drzava poklonila 100 miliona € i imate obraza da pravite nekakva pitanja sram vas bilo
O

Opa bato

pre oko 3 godine

Milan Mitić, grobar iz Cuprije, Andjelovski...pa Mitić, grobar iz Cuprije i tako u krug... Zašto samo tri sudije dele pravdu kad partizan igra...sve se zna i bas zato partizan i ima ovoliko pobeda za redom
v

v1ad

pre oko 3 godine

Dok je samo Zvezda pravila serije bilo je "sme li Zvezda da izgubi?" Sad je "pa mnogo smo bolji/skuplji/jaci i mi i oni od ostalih".
t

titulaaa

pre oko 3 godine

Samo istina je da je ta Zvezda do tog budzeta i do para koje ima dosla kroz dve lige sampiona i kroz velike uspehe u ligi evrope!!! A sto se tice pantizana procenite sami odakle im budzeti i fond igraca?! od evrope nije sigurno... nesto ne pase kod njih...
G

Gost998

pre oko 3 godine

Bravo Stanoje!
P

Pentrax rutiner

pre oko 3 godine

Busamo se u grudi i pricamo o nekom laznom nizu pobeda dok nam sudije redovno poklanjaju penale za naseg PenaLtka a protivnici se sklanjaju po naredbi,sad kad dodje derbi Zvezda ce nas oduciti od fudbala,obice nam se to o glavu sto nam nase placene sudije namestaju lazni niz pobeda,nista sto je vestacko i namesteno ne moze da traje vecno!
T

Tuš

pre oko 3 godine

Partizanov niz je lažan, utakmice štelovane!
D

Desetka

pre oko 3 godine

Niz se nastavlja... Zlatibor ce da bude pokraden i po drugi put u istom prvenstvu.
g

gost111

pre oko 3 godine

a prvi put pokraden od zvizde
B

Bond

pre oko 3 godine

Ako sudija bude svirao po pravilima 7 aprila Partizan ce da primi petardu
J

Jok

pre oko 3 godine

Hahaha pa to pricate vec dve godine a eto poslednjih 5 tekmi ste dali citavih 0 golova iz igre i 1 iz penala
M

Murinjo Kotež

pre oko 3 godine

Stannoje sport...
K

Kobra

pre oko 3 godine

Redja partizan pobede sudija svira nepostojece penale. Upravo su tako i pobedili ekipu Zlatibora u prvom delu prvenstva.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

igrate nameštene utakmice zato pravite dugačke nizove
g

gost111

pre oko 3 godine

vazno da su vama u nizu dodeljene 20 titula,mrs tamo
B

Bingole

pre oko 3 godine

Meni je pretuzno taj niz komentarisati.
M

Milorade

pre oko 3 godine

Koji budzet? Mislis zaduzivanje? Doveli ste 20+ igraca za 500-600k. E sada,to sto su im plate velike i sto kasne pokazace nam APPR kakvo je stanje za kraj 2020-tu. Za cetri sezone,sve i da su tacne cifre za Pavlovica i Sadika mada ja licno mislim da za Pavlovica nije,sve skupa sa igranjem u Evropi niste prihodovali 50 miliona.Izracunaj cetvorogodisnji budzet plus dovodjenje igraca i davanje bonusa itd. Tu je rupa bez dna. Fakticki vas budzet je veliki samo sto su pare virtuelne
n

nista novo

pre oko 3 godine

a pricali prethodnih godina kako jr to zato sto se zvezdi svi sklanjaju ... lazi
P

Pimplanje

pre oko 3 godine

Što ne promenite ime u Partizanov vesnik, ili Stanojev vesnik. Svaki drugi dan imate nešto novo od njega. Čime je to zaslužio? Što ne pišete kako je vređao Zvezdu pre par godina? Što ne pišete kako i sad pljuje po Zvezdi čim novinari okrenu leđa. Mali čovek , mali trener...
9

951357

pre oko 3 godine

Ne, ipak nije do bužeta... Svi vidimo kako pravite nizove...
:

:/

pre oko 3 godine

Realno u pravu je, daleko je derbi, a i Bog sami zna da li će se do tada uopšte i igrati fudbal
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Racunajte da je rekord srusen. Te utakmice su vec dobijene. Vidite valjda da protivnici izadju na utakmicu kao posrani, kao da ce im neko noge polomiti ako pocnu da igraju fudbal. Dzaba ovoliki tekstovi,nizovi i ostale gluposti. Vazno je da ni rec niste napisali to sto pojedine ekipe protiv njih odmaraju najbolje igrace.Jadno je sve to
G

Gost788

pre oko 3 godine

pa cek kako sad to? pricali su zato sto se zvezdi svi sklanjaju sad ipak je prica drugacija
D

Dr.Mr.

pre oko 3 godine

Šamrok Stanoje de Šarloa
G

Gost66161

pre oko 3 godine

"Svi kiksiraju u evropi jedino partizan ne kiksa"
G

Gost778

pre oko 3 godine

Doktor!U rupi laganica 1-3