Stanojević o povredi Danila Pantića: Ne deluje dobro, izgleda da je teže prirode

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.01.22. | 16:54

Loše vesti iz tabora crno-belih

Rezultat utakmice između Partizana i Bašakšehira (0:1) ostao je u senci povrede Aleksandra Pantića, koji je izgleda doživeo težu povredu u okršaju sa turskim klubom.

Odlični vezista se povredio na samom početku meča, kada je osetio snažan bol u desnom kolenu. Da situacija nije dobra govore i izjave Aleksandra Stanojevića nakon meča.

Izabrane vesti

"Izgleda da se Pantić teže povredio, ne izgleda dobro, svi smo tužni zbog toga. Nesrećni smo, videćemo šta će biti nakon snimaka. Bila je dobra, takmičarska utakmica, uglavnom su napadali tranzicije, nije bilo mnogo šansi ni sa naše ni sa njihove strane. Dobra je stvar je da su se posle dužeg vremena vratili Natho i Marković", rekao je Stanojević za Arenu Sport.

Okršaj sa Bašakšehirom nije stigao baš u najboljem trenutku za crno-bele. U pitanju je bio izuzetno težak protivnik.

"Sigurno da jeste, oni su u prvenstvenom ritmu, ali i Dinamo iz Mosve će biti izuzetno težak protivnik", dodao je Stanojević.

Pantić se u Humsku vratio u julu ove godine, kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Čelsijem. Ove sezone se izborio za važnu ulogu u crno-belom dresu, sakupio je 26 nastupa u svim takmičenjima i postigao četiri gola i četiri asistencije.


tagovi

Danilo Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara