Stare zasluge brzo padaju u zaborav: Kuperu otkaz u Forestu

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 18:04

Na pomolu povratak Nuna Espirita Santa u engleski fudbal...

Nema starih zasluga u fudbalu. Ili ako vam je draže, sve se brže zaboravljaju u ova moderna vremena. Osetio je to vrlo dobro na svojoj koži Stiv Kuper, kome se tokom današnjeg dana Notingem Forest zahvalio na saradnjui nakon više od dve godine.

Kuper je slavni klub preuzeo krajem septembra 2021, kada su Šumari bili na pretposlednjem mestu u Čempionšipu. Prva ideja bila je spasiti se ispadanja, međutim kakao je prvenstvo odmicalo, Notingem je rastao. Na kraju se čak dokopao plej-ofa i obezbedio povratak u Premijer ligu nakon 23 godine.

Izabrane vesti

Tog leta potrošeno je skoro 200.000.000 evra na nove igrače. Uspeo je nekako dvostruki prvak Evrope da opstane, ali očito da gazde baš i nisu bile zadovoljne. Nakon što je u naredna dva prelazna roka uloženo još 120.000.000, a rezultati nisu postali značajno bolji, uprava je rešila da potraži novog menadžera.

Kako navode ostrvski mediji, prvi favorit da zameni Stiva Kupera je nekadašnji šef Vulverhemptona i Totenhema Nuno Espirito Santo, koji je nedavno dobio otkaz u Al Itihadu, u Saudijskoj Arabiji.

Notingem je trenutno na 17. mestu sa samo tri pobede i 14 bodova, pet više od prve ekipe u zoni ispadanja. Poslednja pobeda ostvarena je početkom prošlotg meseca. Od tada je osvojen samo jedan bod...



tagovi

Stiv KuperNuno Espirito Santo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara