Stefan Milošević između ostanka u Srbiji i Poljske

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 14:09

Bivši omladinski reprezentativac uskoro donosi odluku o novom klubu

Posle sedam godina nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Stefan Milošević napustio je Suboticu. Bio je to pomalo neočekivan rasplet, s obzirom da je iskusni levi bek bio jedan od simbola Plavih Golubova u proteklom periodu.

Član zlatne generacije sa Novog Zelanda neće dugo biti na biro za nezaposlene fudbalere. Vrlo lako bi mogao da se prvi put u karijeri okuša u inostranstvu, pošto je do sada nosio opremu samo Spartaka i Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Za Stefana Miloševića je zainteresovan jedan klub iz Poljske. Rasplet se očekuje za nekoliko dana, pošto Milošević ima i poziv jednog superligaša. Kao slobodan igrač Stefan Milošević može da sačeka i izboksuje bolje finansijske uslove.

Milošević je zabeležio 190 nastupa u plavo belom dresu, postigao 10 golova i zabeležio 13 asistencija.

„Zahvaljujemo se kapitenu na svemu što je uradio za naš klub i želimo mu puno sreće u nastavku karijere“, napisao je Spartak u saopštenju.

Stefan Milošević bio član omladinske selekcije koja je na Mundijalitu 2015. godine, pod vođstvom Veljka Paunovića, osvojila prvo mesto. Obezbedio je transfer u Crvenu zvezdu, ali se posle samo deset utakmica u crveno-belom dresu vratio u Suboticu.  


tagovi

Stefan Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara