Screenshot - twitter.com/Inter; ©Reuters
Screenshot - twitter.com/Inter; ©Reuters

Stigla zamena za Handanoviča, Onana predstavljen u Interu

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.22. | 19:01

Kamerunski čuvar mreže parafirao petogodišnju saradnju

Odavno je milanski Inter pokazao interesovanje za Andrea Onanu, a danas se i zvanično pohvalio njegovim dolaskom. Kamerunski reprezentativac je posle sedam i po godina napustio Ajaks i kao slobodan igrač parafirao petogodišnju saradnju sa Neroazurima.

Dolazi da bude naslednik 37-godišnjeg Samira Handanoviča, a tek je četvrti Kamerunac na Đuzepe Meaci. Pre njega su boje Intera branili Pjer Vome, Danijel Ma Bumsong i Samuel Eto.

Izabrane vesti

Onana je gol Kopljanika čuvao na 214 zvaničnih mečeva, ali je izgubio mesto među stativama kada je u februaru prošle godine kažnjen zbog dopinga. Izrečena mu je zabrana igranja u trajanju od 12 meseci, koja je kasnije skraćena na devet.

Vratio se u akciju tek minulog novembra, kada je pomogao Kamerunu da se domogne trećeg mesta na Kupu afričkih nacija. Očekuje se da bivši omladinac Barselone čuva mrežu Lavova i na predstojećoj planetarnoj smotri u Kataru, gde će Kamerun ukrstiti koplja sa Brazilom, Švajcarskom i Srbijom.

Odbio je ponudu Ajaksa za produžetak saradnje, upisao svega 10 nastupa u sezoni za nama, a od danas je član viceprvaka Italije. Onana je treće pojačanje Intera posle Romelua Lukakua i Kristjana Aslanija iz Empolija.


tagovi

Andre OnanaInter MilanLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara