Sunovrat Radživa van la Pare! Potpisao za najgori tim Cvajte

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.02.21. | 19:29

Bio je višak i u španskom drugoligašu

Pre godinu i po je u Crvenoj zvezdi najavljen kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona, a sada ga je španski drugoligaš oterao u redove još goreg nemačkog drugoligaša.

Možemo slobodno da kažemo da je holandsko krilo Radživ van la Para doživeo sunovrat karijere.

Izabrane vesti

U istom danu kada je Logronjes potvrdio da je raskinuo ugovor sa njim posle samo tri meseca saradnje, Van la Para je predstavljen kao pojačanje najgoreg tima Cvajte, Vircburger Kikersa. Oni trenutno na tabeli zauzimaju poslednje mesto sa samo 12 bodova iz 19 mečeva i smeši im se selidba u treći rang.

Van la Para je za nepuna tri meseca u Logronjesu upisao samo 56 minuta na tri meča u prvenstvu i 60 minuta u jednom kup duelu. Nije postigao gol, niti zabeležio asistenciju pa je rastanak bio očekivan.

Međutim, u Nemačkoj je najavljen kao zvučno pojhačanje za fenjeraša Cvajte. Podseća se da je prošao Fajenordovu školu, da je igrao prvoligaški fudbal u Francuskoj, premijerligaški u dresu Hadersfilda, da je bio starter Crvene zvezde u Ligi šampiona, kao i da je rođak poznatog Žoržinja Vajnalduma. Iako je u karijeri promenio devet klubova, samo dva su platili obeštećenje za njega: Hadersfild u leto 2016. godine kada je Vulvsima platio 900.000 evra i Crvena zvezda pre godinu i po dana kada ga je Haderfsildu platila 1.200.000 evra.


tagovi

Radživ van la ParaZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara