Kelvin (©Reuters)
Kelvin (©Reuters)

Survala se Kelvinova karijera: Treći otkaz za godinu dana

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 10:33

A, u najboljim je godinama

Bio je velika nada. Dobrim delom je zaslužan što je Porto 2013. godine osvojio titulu. Ali, Kelvinova karijera od tada je klizila nizbrdo.

A, kada se ide nizbrdo, stvari odjednom dobiju veliko ubrzanje. Tako je i Brazilac koji ima 26 godina i koji bi tek sada trebalo da uđe u najbolje godine za napadača, postao kandidata za neku knjigu fudbalskih rekorda.

Izabrane vesti

U samo godinu dana Kelvin je dobio treći otkaz. I to od brazilskog drugoligaša. Klub Avai je saopštio da nije imao kud. Problem je finansijske prirode. Ali, nije samo u tome kvaka, nego nekadašnji igrač Porta nije ni oduševio na terenu, skupio je četiri nastupa, bez postignutog gola.

Sve je krenulo po lošem krajem aprila prošle godine. Tada je Kelvin kao slobodan igrač potpisao za Fluminenze, a posle tri meseca i odigrana samo dva minuta dobio je otkaz. Prešao je potom u Koritibu. Tu je bio nešto bolji, odigrao je devet mečeva, postigao gol, ali nije bilo dovoljno da bi se ni tu zadržao.

Novi klub mu je 5. februara postao Avai. Tri i po meseca kasnije i tu je morao da razduži opremu. Karijera koja ide u ambis...


tagovi

PortoKelvin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara