Filip Djuricic (Reuters)
Filip Djuricic (Reuters)

Sve više klubova želi Filipa Đuričića, pominje se čak i Milan

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.06.21. | 11:46

Srpski reprezentativac bi mogao da zameni Čalhanoglua

Nekolicina igrača Sasuola će ovog leta biti tražena roba na fudbalskoj pijaci, a među njima je i srpski reprezentativac Filip Đuričić.

Ofanzivni vezista već tri sezone pruža konstantno dobre partije za Neroverde, a ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora. Reklo bi se da je došlo vreme da naplati taj kontinuitet. Pogotovo što je klub napustio trener De Zerbi sa kojim je imao odličan odnos i koji je najviše verovao u njega kada je došao u klub.

Izabrane vesti

Ako Sasuolo u skorijem roku ne ponudi Đuričiću neke drastično bolje uslove (trenutno zarađuje 700.000 evra po sezoni), rastanak će biti logičan epilog kako bi klub iz Ređo Emilije zaradio nešto na obeštećenju za srpskog reprezentativca.

Znaju to i u drugim klubovima, pa se Đuričić ovih dana pominje kao želja sve većeg broja klubova iz jakih liga. Prvo se pisalo o povratku u Sautempton i interesovanju Vest Hema, a danas italijanski mediji u priču ubacuju i novog premijerligaša Votford.

A već neko vreme se čak šuška i o interesovanju Milana. Đuričić je profil igrača koji bi mogao da zameni Hakana Čalhganoglua. Turskom vezisti je istekao ugovor. Kako stvari stoje, krenuće stopama Điđa Donarume i napustiće klub kao slobodan igrač. Milan je blizu dogovora sa Realom oko nove pozajmice Braima Dijaza ali traži još jednog igrača takvog profila. Pominje se Rodrigo de Pol iz Udinezea i Hakim Zijeh iz Čelsija ali oni su skupe varijante. Zato bi Đuričić možda mogao da bude taj igrač za Rosonere.


tagovi

Filip Đuričić

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara