Taman za kraj sezone: Doktor je rekao „Kićo, spreman si“

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.03.18. | 15:02

Nebojša Kosović dobio dozvolu da se vrati na teren

U završni deo sezone, kad se bude rešavalo pitanje osvajača titule i Kupa Srbije, Partizan ulazi jači za - Nebojšu Kosovića. Pregled u Rimu, kod čuvenog doktora Paola Marijanija, otklonio je poslednju dilemu kad je u pitanju zdavstveno stanje veziste crno-belih.

Popularni Kića je dobio pismenu potvrdu da može na teren, a kako prenosi sajt kluba iz Humske, Marijani mu je u direktnom razgovoru saopštio:
„Spreman si“.

Izabrane vesti

Veliko olakšanje za 23-godišnjeg fudbalera, odsutnog sa terena još od 9. avgusta, kad je na utakmici sa Voždovcem oštetio prednje ukrštene ligamente kolena, načete još tokom gostovanja reprezenatcije Crne Gore u Kazahstanu.
Hvala Bogu, prošlo je super. Koliko god se osećaš dobro, dok to zvanično ne čuješ postoji zadrška. Profesor Marijani mi je potvrdio da mogu da igram i sada bi trebalo što bolje da treniram, kako bih se nametnuo šefu Đukiću“, poručio je Kosović.

Tokom priprema na Kipru radio je sa ekipom, ali nije igrao utakmice.
Milion puta sam hteo da uđem u igru, jer sam se dobro osećao, ali subjektivan osećaj je jedno, a fizika nešto drugo. Ne mogu da opišem koliko sam srećan. Volim fudbal, zato sam izdržao. Veliku zahvalnost dugujem Andri Milutinoviću, kod njega sam se oporavljao. Radio sam svakodnevno od sedam ujutru, imao samo jedan cilj i istrajao sam“, dopunio je Nebošja Kosović.

SELEKTORE, HVALA

Uprkos činjenici da nije igrao zvaničan meč sedam meseci, Kosović se, zajedno sa klupskim drugom Markom Jankovićem, našao na spisku selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića, za kontrolne susrete sa Kiprom i Turskom.
Hvala selektoru što me je pozvao, znači mi.  Trudiću se da dobrim radom na treninzima izborim mesto u timu. Postoji doza straha zbog svega što sam prošao, ali su mi igrači koji imali slične povrede rekli da je to normalno da će nestati“, dopunio je Kosović.

FOTO: Star sport


tagovi

Nebojša Kosović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara