Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Tanase u nadoknadi zadržao nadu, FCSB tri koraka iza Kluža (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.05.21. | 23:04

Nekadašnja Steaua na tri boda od vodećeg tima iz Transilvanije, do kraja su ostala još dva kola

Fudbaleri FCSB-a su bili na pragu poraza u Transilvaniji, ali su u poslednjim trenucima stigli do boda. Sepsi je vodio sve do 92. minuta, kada je Florin Tanase novim pogotkom doneo bod svojoj ekipi, koja je tako ostala tri koraka iza vodećeg Kluža (2:2).

Sve je u rukama Železničara, koji na dva kola do kraja imaju tri boda prednosti na čelu tabele. Poraz sastava iz Bukurešta bi ih doveo na korak od odbrane trona, ali i dalje se pita četa Edija Jordaneskua. FCSB je drugi, sa osam bodova više od Šepšija i obezbedio je direktan plasman u Ligu konferencija. Sastav iz grada Sveti Đorđe je treći, ali ima isti bodovni saldo kao Krajova uz bolji skor u međusobnim susretima.

Izabrane vesti

Domaćin je večeras bio bolji rival, imao je dvostruko više šuteva od sastava iz glavnog grada, ali su gosti od tri udarca u okvir protivničkog gola dva poslali iza leđa golmana Nikzulija.

U prvom delu nije bilo pogodaka, da bi u 69. minutu Petrila doneo prednost Sepsiju. Samo 120 sekundi kasnije promeno se rezultat na semaforu, prednost domaćina je udvostručio Dumiter.

Ipak, u 81. minutu Buzijuk vraća FCSB u igru, da bi u drugom minutu nadoknade na asistenciju Morutana najbolji strelac gostujuće ekipe Florin Tanase poravnao i postavio konačan rezultat.

RUMUNIJA, PLEJ-OF - 8. KOLO

Petak

Akademika - Botošani 4:3 (1:3

Subota

Krajova - Kluž 1:3 (1:1)

Nedelja

Sepsi - FCSB 2:2 (0:0)

/Petrila 69, Dumiter 71 - Buzijuk 81, Tanase 90+2/



tagovi

Rumunija 1FCSBSepsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara