Aleksandar Đorđević (©MN Press)
Aleksandar Đorđević (©MN Press)

Teško je rečima oprostiti se od ljudske gromade kakva si bio

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.12.22. | 04:13

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije pogođen smrću dugogodišnjeg prijatelja

Vest o gubitku borbe sa leukemijom i preranoj smrti Siniše Mihajlovića brzo je obišla čitavu Evropu. Od fudbalskih legendi što su žarile i palile u Mihino vreme i sa kojima je nebrojeno puta bio saigrač ili vodio velike fudbalske bitke, preko drugih velikana, ne nužno fudbalskih nizale su se oproštajne poruke, izlivi tuge i emocija.

Putem svog tviter profila oglasio se i nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević. Bivši selektor Sale, bivšem selektoru Mihi.

Izabrane vesti

"Pocivaj u miru, dragi moj prijatelju. Teško je rečima se oprostiti od ljudske gromade kakav si bio. Slomljenog srca, voli te brat", napisao je Đorđević.

Đorđević je još tokom početka Mihine borbe sa opakom bolešću nekoliko puta za italijanske medije pričao o snazi svog dugogodišnjeg prijatelja i njegove porodice.

"Prijatelji smo preko 30 godina. Učimo jedan od drugoga. Pokazao je snagu, pokazala je snagu i njegova porodica. Njegova snaga i njegova hrabrost su nam bili poznati, ali sada ceo svet to zna", svojevremeno je pričao Đorđević.

Istovremeno kada je Mihajlović 2019. godine drugi put preuzeo Bolonju, Đorđević je postao trener Virtusa, te su dva srpska stručnjaka živela u istom gradu.


tagovi

Siniša MihajlovićAleksandar ĐorđevićAleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara